Posts

Showing posts from October 9, 2008

boria kenangan....

BORIA ** Lain lah hulu lain lah parang Lain dahulu lain lah sekarang Perubahan kami memang nampak terang Boria tahun akhir cuba menerang Trima bismillah pembuka bicara Alhamdulillah bersyukur kita Boria kenangn kita adalah tajuk boria Boria tahun akhir membawa cerita Masuk tahun 1 muka tak bersalah Naik tahun 2 dan pandai berbalah Bila tahun 3 famous brad pit pun kalah Tak ingat dunia perasan tak sudah ** Excited sungguh bila masuk kelas Duduk tercongok sambil beg bergalas Nak duduk blakang dok depan tak de kelas Nak tidur depan confirm kene libas ** Sampai disini celoteh kami Bermacam fe’el bermacam tabii’ Menjadi kenangan kita sampai lah mati Kekal dihati dan juga memori ** ari ni memang la penat gler... km belatih boria all out.. abis je boria aku teros blk umah.. rs mmg cm nk pitam... smpai je tros aku terbongkang...

teman rapat..

Image
lme x bukak blog ni... rindu pon de.. actly ni under construction la kire...