~~panjat-panjat~~

Saturday, March 06, 2010

Salam..

Cam ne nk start ek tjuk ni..korg jgn pikir pelik ok!!!
Ni kisah i p panjat2 gunung ok...GUNUNG DATUK~~

Pengembaraan bermula jam 6.30 pgi km berkumpul di hostel Hospital Serdang..
patik, aki, bella, ella & eyra terlibat dlm xpedisi ini...*xpedisi sgt!!!*

Tujuan bebenar nye panjat2 ni just untuk membantu & meneman kaum2 hawa ni mask hutan + sja je nk amek udara fresh dlm utan..bella, ella & eyra mai gunung datuk ni sbb nk siap kn field work master depa ni..*kate nye laa..i ikot je...*

So dlm jam 8.00 pgi km selamat smapi..perjalanan memakan ms lebay kurang 40min kot..


Ini la signboard GUNUNG DATUK

Sblom nk panjat2 ni kne ke pose cm ni?????

Ini lah kaum hawa yg di maksud kan

Bersedia untuk xpedisi....

1,2 go!!!!!

So pendakian bermula...

panjat sume ok....

Keadaan gunung tu mmg ya HAMAT tinggi weh...
X bole nk ckp laa...baju 2 je brape kali basah & brape kali kering..

Selepas bertarung dengan sume itu ini..

AKHIRNYA~~~~

Cntik sgt2 view dri puncak..

Depa ni takot..tp lepas di pujuk2 bru nk naik..

Ni la batu yang menunjukan tempat paling tinggi di GUNUNG DATUK..

my frens...

Ini sajok la kegiatan patik dalam sesi panjat memanjat...

Jumpa lg guys...

Babai...





You Might Also Like

0 komen