~~ALAM MAYA~~

Wednesday, September 01, 2010

alam guys..

Patik bersiaran secara langsung lg..* cm hampeh jeee...

Kali ni patik nk bertanya laa kt korg sume..mne lg BEST berkwan secara LIVE or ALAM MAYA???Patik bukan pe, jz patik nk share apa yg patik rasai ngn korg sume..

Patik ni suke berkwan & tak salah kn kite tambh kwan so dat 1 ar nanti mane la tau kwn2 yg kite ternak ni akan bole bantu patik bike patik mengalami masalah tak kire la ape jua masalah samada internal or external problem....tak gittuuuuu??hehehehe...

Ok berbalik pd persoalan patik td...LIVE relation or ALAM MAYA relation mne best????

Sebenarnya patik byk mengenali perangai org sepanjang berkawan...macam2 jenis manusia patik kenal..akceli dia baik untuk mematang kan kite tp klu dh slalu kena je kn...LEMAK LA KAW kn...

Bg patik kn sepanjang berkwan secara LIVE ni ada baik n ada buruk patik hadapi...yg best kwn LIVE ni patik bole bertepok tampar segala n siap bole pinjam bahu nk share problem..patik bersyukur ada gak org nk berkwan ngn patik ini...heheheh~~

* kwn2 lab induk campus UiTM o INTEC & sume la knal patik...sronok knal u guys...


TETAPI...............................

Baru2 ni selepas terjebak *ceeewwaaahhh* ngn dunia blog, FB n TWITTER ni patik rmai dpt knali kawan ALAM MAYA ni...Dlm dunia blog ni patik ni jenis SILENT READER je...suke bc penulisan org...& now bru nk blaja2 menulis tak kire ape jua penulisan...Bg patik kwn ALAM MAYA agak seronok kot sbb tak kn wujud perasaan SENTAP,MARAH,MERAJUK segala jadah ni...klu nk sound pon SETEPEK pon x pe...hak hak hak~~


And lately ni patik ade la jd follower 1 blog hebat ni....AGAK HEBAT bg patik....

Dan paling MENTERUJAKAN *betoi ka word aku ni* patik dia la ni jd kwan patik..kwan yg bole share sgala benda dgn dia..klu patik de msalah patik akn cri dia n begitu juga dia..even km x penah jmpa n knali dia hanya lah melalui BLOG HEBAT dia tp cra km contect mmg cm dh kenal sejak lahir OK!!!!...*KAW MAMPU????lalalalal~~...bg patik dia la kawan maya patik yg sgt2 hapening ya hamat....HAMBEK!!!

Dan tu yg patik decide berkawan MAYA je...*maya pon maya laa...ade aku kesah???

Tp lately ni dia agak sibuk untuk contect patik...patik pham msing2 ngn komitmen msing2 kn...
Takpe laaa mungkin pas ni ok....

Kepada kawan MAYA patik...
Kamu kwn yg best!!!
Kamu mmg GILER!!!
Kamu mmg x INSUREN kn MOLOT!!!
Kamu teman GELAK n NANGIS!!! * meh pinjam bahu nk???hehehe..



Itu saja siaran patik untuk kali ini BERKONGSI pendapat patik yg kire ok laaaa..WALAUPON!!!!hehheheheeh..

Jumpa di laen siaran...


Babai...

You Might Also Like

3 komen

  1. i wanna be ur 'alam maya' and 'alam xmaya' fren..want u????

    ps: i folllooooowwwwww u already

    ReplyDelete
  2. NIK: kaw mmg always patik's fren either in maya o not maya...

    ReplyDelete
  3. Haha. btol la, ada pros and cons kwn through maya or live.

    ReplyDelete