~~Mencemaskan..~~

Tuesday, August 31, 2010

Salam...

PERHATIAN: INI KISAH UNTUK 18SX ok!!!!!! JGN GELAK * lempang...

Fig 1 : sila lihat pada kesan jahitan saja..jgn gatai tgk tang laen...


Patik nk cerita pengalaman patik masa operation..korang penah kene operate tak???

Cerita bermula begini..
Sesuatu benjolan sebesar duit syiling 20sen telah muncul kat dada patik..disebab kn patik rs tak selesa patik amek keputusan p Pusat Kesihatan Bandar Baru Bangi untuk bertanya...apabila smapai turn patik untuk jmpa doctor, patik pon menyatakan msalah pada doctor..then doktor itu pon suruh patik baring atas katil untuk mula mengecek dada patik..then doktor itu pon mengambil picagari dh mencucuk pada benjolan itu..*patik mengerang sdikit...

Then doktor pon ckap benjolan itu jz kelenjar patik yg bergumpal disitu..maka doktor pon telah mengebook kn tarikh untuk operate dan menyuruh patik memilih hospital mane yg patik mahu..lalu patik pon membuat keputusan untuk ke Hospital Serdang memandang kan Hospital Kajang yg sungguh HAZAB bg patik..

Maka pd 18/08/2010 jam 8 pgi..patik pon p Hospital Serdang untuk membuat operate tersebut..dalam pikiran patik jz small surgery je..hanya bukk baju dan mule operate...TETAPI andaian patik MELESAT.....sreeeeeeeetttttt * bunyi tergelincir..

Apabila selesai mendaftar patik pon disuruh untuk ke katil patik yg disediakan bernombor 22 di Bahagian Daycare..patik pikir just untuk amek mood sbelom operate TETAPI hakak2 nurse yg cun melecun dan ramah tamah itu menyuruh patik menanggalkn pakaian patik yg gojes ini dan menggantikan dengan bju operate hospital..OMG apakah sume ini?????patik dh x keruan dh...

Yg patik x paham smpai la ni knape la hakak2 itu suruh patik tanggal kn SEGALA GALA termasuk yg dalaman OK!!!! *adakah itu procedure nk operate..patik pon menurut perintah je..maklum laaa patik kn...

Selesai mengenekan pakaian operate yg cm jubah nk jd khatib solat jummat itu patik pon menunggu turn untuk msok bilik bedah...adoiyai..tuhan je tau jantung patik time 2..patik lepak tenang kn diri kat katil patik itu..

dalam koi 10++ nama patik d panggil...adoiyai menggeletar lutut OK!!! ni 1st time seh...
Patik pon msok la 1 bilik yg ada disediakan katil...patik disuruh untuk baring atas katil itu...patik pon menurut perintah...patik pon diselimutkan..WTH kaw nk slimut2 sgala hakak nurse???


Then hakak nurse itu suruh patik melucutkan kain sarung patik yg di pakai bersama jubah khatib td..OMG apa lg ni kaw nk wehhhhhh~~* patik pelik smpai sekarang!!!!!


Mcm2 persoalan bermain dlm pikiran patik setelah kain sarong patik di lucutlkan...


1. kenapa dia nk soh aku bukk kain sarong ni??
2. dia soh aku bogel ke nnti??? *maluuuuuuuu
3. diorg ni GILA SEX ek???? *hak hak hak~~


Patik pon menurut perintah...then patik ditolak melalui 2 pintu auto ok...(amboi cm org bersalah kaw bwk aku kn...)...and lastly patik smapi di OPERATION THEATER...hamboiiii sejok cm nk jd ikan msok peti ais ok patik rs dlm 2...then hakak nurse itu pon mule membuka butang baju patik satu per satu...


satu butang


dua butang


tiga butang


empat butang


dan.......


lima butang.....


Then patik dh separuh bogel ok!!!! OMG~~~


Then doctor itu pon tgk la benjolan patik dan mule la menaram benjolan itu..


Mula-mula.....


BIUS * berjurai air mata ckit menahan sakit ok.....

Then bahagian atas badan patik di halang dengan kain yg kaler ijau..mmg sebijik untuk operate MAJOR ok...cm dlm cite bedah-bedah tuuuuu~~ so now patik x nmpak ape yg diorg keja kn...jz patik rs benjolan patik itu ditarik2..

SELEPAS 2jam++

Patik selesai segalanye...alhamdulillah~~

Patik ditolak keluar operation room dan benjolan itu tiada lg dibadan patik..

Tp menjadi msalah patik apabila kain sarong patik tidak di beri semula..OMG!!!!!

Patik pon terkepit2 berjalan keluar menuju katil patik untuk menukar pakaian gojes patik...yg patik tau ni la 1st and last patik malu kat cni....* kaw bukn ingt aku pon dh kannn~~

Tp smpai sekarang patik still terpikir mmg itu procedure ke soh tanggal kain sarong untuk operate bhagian DADA???x da kaitan kn nk operate dada tp kain sarong soh tanggal...adoiyaaiiii experience ok...

SEKIAN la episod patik berdepan dengan pengalaman ini...

jumpa lg..


-Ahmad Fauzi Aryaan-



You Might Also Like

7 komen

  1. ni 18PL
    18SX + 18SG
    perghhh malu macam nak bersunat siot
    tp ok la nurse cun melecun kan
    haha

    ReplyDelete
  2. kaannnnn...aku pon x pham laaaaa...diorang ni mmg gileeeeee!!!!tp aku lyan kn je...

    ReplyDelete
  3. haha. Tp tu memang prosedur operation kan? nasib la. aduy. :D

    ReplyDelete
  4. bce citer ni dh meremang bulu tengkuk

    ReplyDelete
  5. hahahha/.. x blh bla la ko ingat dorg GILA SEXXXX..

    ReplyDelete
  6. habis la..2 jam tu?? macam2 boleh berlaku.. dlm keadaan ko x sedar lagi. hoho.. ;p

    sampai sudah la ko separuh bogel? mungkin memang prosedur kot.. anggap je la camtu.. ;p

    ReplyDelete