:: Beronggeng ngn Si DIA ::

Wednesday, September 15, 2010

Salam guys...

Bersiaran sekali lg ngn patik untuk malam yg cun melecun ini..*cun la sgt mlm cm ni kannn*...padahal panas suam2 buah je...

Mode: Selonoknyeeeee~~
Song: Lgu belog ini...*layannnnn~~
Status: Duda dh x beranak dh....lalalalala...

Mlm ni patik nk cite ckit aktiviti patik untuk mlm rya yg ke-6..patik x wat pape akceli..jz buang kn duit ckit, minyak keta pak patik ckit, buang tenaga ckit jalan2 p kajang cz x tau la nk buat pape since patik jd org bujang untuk ari yg ke 2..so dengan berteman kn adk patik..km pon memulakan la plan km itu...

Sebelom memulakn perjalanan..patik seperti biasa la menunggu dan terus menunggu pengarang jantung ati henpedu patik....



Sambil tgu sambil pose pusing2 kn nset ala2 cm menunggu PUTERI tron dri langit..*amboiii perumpamaan ko 2 la..OVER !!!

Tetibe...msg kwan patik msok yg nk ajak patik lepak minum2 ala2 bujang gak kat mne ntah kopitiam nye...*nak gak kopitiam koooo..padahal MAMAK je okkkk~~






ko tgk patik tu betapa khusyuknye kn melayan msg~~~


Patik pon terpaksa la mengCENCELkn plan kwn patik 2 cz km hadek bradik mmg dh de plan sndiri..*sori ye fren..myb len kali..*

Kat kajang tempat yg paling km suke lepak hmmmm mne lg kn..METRO KAJANG * idop metro kajang*...memule pose dlu kat parking lot..




Keadaan kt parking lot tu mmg agk lengang...keta pon de la 10, 20 bijik..*ko kire ke wehhhh*...myb de lg kot org2 x mai blk cni lg...cuti je la korg ni kaaaaannn...

Patik n adk patik pon mule la operasi ronda2 mencri masalah kat METRO KAJANG 2...ya rabbi mmg amat lenagang kat cna...bosan gak la tp sonok cm senang je nk ronda2 cri msalah kaaaannn...x gituuuuu???




Tgk je la eskelator 2..kan patik ckp lengang kn???..selalu de je la org yg dok bertenggek bersidai kat tepi2 eskelator ni..tp mlm ni kosong..so senang la patik nk pose2 ala2 maut disitu...

Memandangkan keLENGANGan mall itu..km pon tgk kiri..tgk kanan..tgk sales person xde n km pon terjah msok fitting room untuk pe lg wehhhh...POSE MAUT !!! *gigih kn msok fitting room semate tuuu~~



POSE 1: bersama buah hati pengarang jantung patik (adk patik hokkeyy !!!)




POSE 2: x puas ati nk pose sorg2 plk...




POSE 3: ini untuk kamuuuuuuu~~

See gigih kn p KAJANG semata nk pose2 dlm fitting room..heheheheh..TQ patik ucap kn kat fitting room METRO KAJANG kerana menyediakan set yg sesuai tok patik wat photoshoot..*ko beranagn la weeeeeehh budk !!!!

Lepas penat lari2 hanak kat cna km pom decide nk p mkn luar je since mak pak km x blk cni lg..

Plan nk mkn sate hj. samuri ni yg branchnye terletak dekat2 ngn area umah patik kat BANDAR BARU BANGI nuuuuuunn...





TETAPI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!






Hanbek koooo...nampak tak, nmpak tak..*ala2 eric leong* punya la ramai org melepak mkn sate ini mlm...nape la plan diorg n patik time2 ni la dia nk sme ek???? *garu pale ckittt...

So km pon decide untuk tapau je mkanan sebelah kedai sate ni..xdpt mkn sate bau pon jd laaaa....*kempunan la ko kannnnnnn~~

Sementara tgu pya tgu waiter dia nk mai.patik intai la menu dia yg ala2 nk save bajet...*korg tgk laaa..gune ketas putih je menu dia..SEDIH wehhh~~

Yg x bole belah tu korg tgk laaa...


MENU TERHAD SEMPENA CUTI RAYA...

*naaaaaaaaahhh bole plk diorg buat menu cm ni..ala2 sementara la gamaknye menu 2 kn..





Tgk pya tgk km pon decide nk mkn bee hoon tomyam n nsik gorg pataya..*walauponnn xde dlm list tp syukur dpt gak mknan itu...heheheheh..

Tapi tetibe patik hampir2 pitam jap la mempikirkan nye..

Pikir ape yg hadek2 hakak2 habang2??? ni haaaaaa..korg tgk laaaa...

=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
\/




TOMYAM SEEFOOD - adakah ini menu baru????? *gile x patik ngutuk...cm nk cube je...rs2 nye kan mati x klu nk cube try test menu ni??? *gelak syiatonirojim jappp..

Naaaahhhh tu je la cite repekan patik tok mlm ni...

Sehingga bertemu d laen ms yeee..

Babai...

You Might Also Like

15 komen

  1. sapekah si DIA TU??

    http://danieldeadie.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. FUUUYOOOO

    sampai berbaring, menyirap,

    tertonggeng erk mesej..

    hahaha

    aiiyo demand lak mok cik kedai tu

    kalau gua ada situ da lama kena

    maki mok cik tu..(garangkan) huhuhu

    tu la org melayu da nak maju sikit

    mula demand...

    (tibebe hangin) hahaha

    apa2 pun kim slm adik ye... =_=

    ReplyDelete
  3. adie: adk patik laa SIDIA tu...

    TQ ye menyinggah...

    mr.syazwan: 2 dh semusti nye..nk amek feeling kn kate nye..so 2 yg kne wat sume 2..bru dpt feel..

    2 la sapal nye..bole plk letak menu cm 2..tp lwak loorrr kn???hehehe..

    TQ la ye jd pengomen TEGAR patik...

    ReplyDelete
  4. lama tak makan sate hj samuri kat pasar tu

    ReplyDelete
  5. *♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥*
    ----==--SalamAidilfitri---==----
    --=== Maaf Zahir & Batin ===--
    *♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥*
    Budak-budak main mercun,
    Jangan sampai terbakar tangan,
    Di Aidilfitri kita berhimpun,
    Hulurkan tangan meminta ampun.

    Anak zirafah dimakan buaya,
    Buaya Tain makan kelapa,
    Bila makan juadah raya,
    Yang miskin jangan dilupa.

    Sudah tiba Hari Raya,
    Setelah kita sebulan berpuasa,
    Hari Raya di sambut gembira,
    Jangan pula ada yang berduka.

    Pagi raya semua gembira,
    Berjalan bersama rakan dan taulan,
    Ketika enak menjamu selera,
    Orang yang tiada jangan dilupakan.
    *♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥*
    buat pembaca blog kami
    http://firestartingautomobil.blogspot.com
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
    semoga kesalahan dimaafkan, silaturrahim kekal erat
    Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami.

    yup dulu aku dok ceras senag sikit nak makan sate kajang hj samuri ni tapi dah pindah JB ni tak merasa lagi lah dah 3 tahun ni...

    wehhhh tanggan tonggeng-tonggeng wehhhh

    ReplyDelete
  6. wahhh~!!! srOnOk kan kalau berjalan tade Org.lengang~ hikhik.

    ReplyDelete
  7. haha. SEEFOOd? tape, asal fhm je. :P

    ReplyDelete
  8. edy: kmu penah stay cni ke????meh la mai mkn sate moh...

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    afzainizam: so moh la mai cni lg bebile senang..

    kene la kot tetonggeng2 ckit tangan 2..hahahaha~~

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    BUdak chomel: kaaannn..selonok sgt patik rs..rs cm nk wat knduri atas jalan je rs...bole???hehehe~~


    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Tqa: 2 la sapal..patik hampir mati kejung jap 10 saat...tp wat2 pham je...cian dia kne gelak syaitonirojim..hahahah~~

    ReplyDelete
  9. Hukhuk. btw, lagu ni tajuk ape eh? besh! dr td bukak blog ni semata-mata nk dgr lagu, ngeh~

    ReplyDelete
  10. terima kasih kerana follow blog saya, Selamat Hari Raya!

    teruskan berblog!

    ReplyDelete
  11. Tqa: xmo gtau bole???patik nk soh kmu lepak2 je kat blog patik ni..teman kmu wat keja..heheeh


    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    F@iz: TQ la ye sudi jengah blog patik ni..

    ReplyDelete
  12. Tqa: heheheh...jgn la mara cik Tqa..tp janji ek pas ni rjin2 la ye singgh n jd pemgomen tegar patik..hehehe~~JANJI TAU !!!

    lgu: azfar-akan ku jumpa

    ReplyDelete
  13. eh eh baru perasan henfon kita sama la..chill doe...

    ReplyDelete