~~Diperantauan..KAW MAMPU???~~

Monday, September 13, 2010

Salam guys..

Bersiaran sekali lg patik kat room red room patik kat BANDAR BARU BANGI..


Mode: recover oledy !!!

Song: syahdu dipagi raya *sgt sedap lgu ini..

Status: duda anak 18..



Klu sape prasan patik de shout kat FB psal "babai BANGI..hello JOHOR".."heading to LCCT" time2 nk rya kn???sume 2 ade crite ok hakak2 habang2 hadek2..



Cerita nya cm ni..



Lately ni patik sgt2 stress ngn keja, confrence yg nk kne attend & sgala jadah yg hado yg menghantui hati, perasaan n pale otak patik..maka patik pon telah mengambil jalan yg berani mati untuk membwa diri jauh dri insan2 tersayang..

1st step patik cek tiket ke JB..luckly arga nye hokey then patik pon decide untuk kesanun..

MAKA pada khamis 9 sept 2010 patik berangkat ke LCCT...sebelum meninggal kn BANGI terchenta patik mintak izin kat parents patik untuk kesanun..memang berat ati untuk patik kesana cz ni la 1st time patik tak beraya bersma fmily patik..parents mane nk beri kan kite beraye jauh dri diorgn kn..tp patik terpaksa...then patik pon amek cab * kerana tak mau sush kn sume org* patik pon bergerak p LCCT..

Time smpai tu mmg jz nice la time nye..sampai2 je patik tros cek in untuk amek tiket patik ke JB..pas sume setle patik pon tgu la flite patik..

Salam sejahtera..tuan2 dan puan2 penerbangan ke johor bharu, AK5270 pada jam 8.30 telh bersedia..tuan2 dan puan2 sila ambil perhatian...*cm tu la lebay kurang hakak 2 ckp..

Patik pon cm sayu je nk angkat beg untuk bergerak ke gate yg disuruh..sedih,seronok,kecewa sume dh blade togrhter..* cm blander cili la plk..hehehe~~

Then patik pon tros bergerak naik ke flite patik yg dh siap menunggu..mujur patik dpt side blah tepi tingkat...bru la felling2 nk p obersea..* kaw mmpuuu???

Tengah feling2 amek mud TETIBE patik d kejot kn..


Terima kasih kerana memilih air asia sbgai pengangkutan tambang murah anda..sy pramugara AHMAD FAUZI ARYAAN *perasan lebay..lupe nme la babe!!!* bersama ank kapal yg laen akan menemani anda sepanjang penerbanagn ini...penerbangan dri LCCT ke senai mengambil ms 1 jam..*bla bla bla bla merepek...



Ni la pengalaman patik beraya TIDAK bersama fmily..patik decide nk bwk diri ni til sabtu 11 sept 2010..


sgt cntik awan time ni...subhanallah~~*alim ckit tetibe


Time terbang ni mcm2 patik pk "bole ke patik nk beraye sorg2???" ..tp menda dh jd n patik kne terus kn gak la ngn niat patik ni..perjalanan sejam ni patik rs cm 10 min je..sgt2 skejap..* kaw ngelamun lebay la mamat~~


time ni dh nk mendarat dh...




patik slamat sampai kat AIRPORT SENAI JB..

Sampai2 je patik tros amek cab tros p KOZI HOTEL yg letak nye dekat2 ngn DANGA BAY cz patik penah stay kat otel ni dlu2...sgt2 nice bilik ni..hokey la untuk patik lepak2 mengasing kan diri slama 3 ari 2 mlm...

sgt best bilik ini..TQ KOZI HOTEL~~

Memang seday la pgi rya (10 sept 2010) patik sorg2 tgk tv je kat bilik..smbil mate OFCOS LA MELELEH-LELEH berjurai sehhhh~~

TQ kawan2 wanita patik yg sudi jemput patik beraya kat umah diorg..korg la kwn yg patik ada kat cna..TQVVM !!

Then esok nye 11 sept 2010 patik pulang ke BANTING kampung patik..patik sampai pkul 9 pgi cm 2..TQ adk cz amek patik kat airport!!!sgt seronok beraya bersama family..

De org tya knape patik pilih JOHOR tempat mengasingkn diri???patik pon xde jwapan nye ok..yg patik tau patik dh biasa tempat ni n sgt dekat ngn LAUT tempat menjerit meroyan yg SUPERB!!!!

Sepanjang patik kat cna mmg patik usaha kn diri patik untuk SEMBUH kn tekanan ni..so dat t balk BANGI patik dh ok!!!

And NOW patik dh fully recover..hahahhaah~~

Kepada family, kwn2 yg risau kn patik..patik ucap kn TQ sgt2 support n amek berat psal patik..patik buat sume ni untuk tenang kn pale otak patik yg MAHA serabut..

Pada besfren MAYA patik sori patik terpaksa bercerita yg patik sgt seronok cz patik x mo diorg risau kn patik..sori banget fren~~ * ni dh tau kn..hehhee

Sekian laa crite KAW MAMPU??? patik tok kali ni...

Nti kte bersiaran lg k..

Babai..


You Might Also Like

10 komen

  1. eh hello !! pojie...kau kenapa?? x story mory...kau dah ok kah??? tokojut eden baca ni story hang

    ReplyDelete
  2. eh knp raya sowang3???

    huhu

    kalau tau leh raya uma beta...

    ;)

    ReplyDelete
  3. tetap nak balik naik flight kan..
    kamu mmg MAMPU
    heheh

    cantik bilik...
    sejuk badan tgk...
    rasa nak baring jee situ..
    mampu??
    agagagagaga

    ReplyDelete
  4. yat: TQ la yat...ni cite membwa diri laa..aku tertekan ckit ngn life aku lately..aku terpaksa wat sume ni..kaw mmpu beraya kat JJ tebrau on 1st rya????sob sob sob~~~

    MR. syazawan: alaa..kte tertekan ckit la..2 yg terpksa beraye sorg2???kmu dok mne je???mne la tau..

    bilik cntik??TQ kat KOZI HOTEL laaa...sgt SUPERB ini hotel...

    ReplyDelete
  5. laaa knp ngan ur life??

    ermmmm jgn gitu.. setiap masalah ada penyelesaiannya.. meh bg tahu hamba meh...

    yup hamba duk kl, ampang...

    iye la tu bilik otel ke kan ke tu uma kamu??? tipu doce.. haha

    ReplyDelete
  6. bestnya dia tgk awan !
    selamat hari raya k

    ReplyDelete
  7. sue: mmg selonok sue..cm ala2 pari2 d kayangan sgt rs nye time 2..

    neway TQ la ye sudi bc coretan patik yg besa2 ni...

    ReplyDelete
  8. adik...wut hpnd?huk alohhh bersuka ria tempoh hari x nampak mcm ade prob pun...akak pun stress gak dik oii for the conference...tp x de la sampai nak bawak diri...confuse neh!

    ReplyDelete
  9. linda: sume 2 fake je la kak..patik cma nk cri ktenangan je p jauh ckit..*pdahal nk merasa rya sorg2*..

    neway patik dh ok kak..bersedia atau tidak kite REDAH jeee...x gitu kak???

    ReplyDelete