::Fully Book::

Thursday, September 23, 2010


Salam semua...

Bersiaran lg bersma Ahmad Fauzi Aryaan a.k.a patik korg yg selalu berada di RED room beliau tp lately ni hapdate tros kat LAB memanjang..nak GRAD cepat la gamaknye kan..*tp ko buat keja-keja laghooo (qolqolah tebal ok!!!)


Mood: Seram sejuk.....*menggigil...
Song: Aku terjatuh
Status: Terjatuh lg~~ *de kaitan ek ngn lagu????


Korg tgk je tjuk sure MUNTOH IJAU korg pk patik ni hartis ke hape kannnn??? eehhhhh..dok eh...naaaahhhh ni patik nk cite la ckit pasal benda yg akn berlaku time2 ujung rya ni...pe lg kn budak2 sekalian..OPEN time..open la sgala ape yg bole di open...xkire la OPEN HOUSE la, OPEN LAB la, OPEN OPIS laaa..kire ape yg bole d OPEN sume OPEN kannnn..

Nk cite bab-bab open2 ni...korg penah x kne fully book??i mean kne book tok mai open house ari2??? ni la patik nk habaq mai kat korg ni..

Stat jap lg petang patik n kwn2 lab patik ni dpt jemputan p umah kwn patik kt BUKIT MAHKOTA BANGI..undangan bermula koi 4pm hingga la makanan abis..tp patik n beberape kaum kerabat patik pose la arini..so km plan mai lmbt ckit dlm koi 6.30+ smpai so dat mai2 tros bole la berbuka umah beliaw..beliau yg patik mksd kn ialah....*druuuuuumm pliss~~






FARA yg agak mental disitu~~


Ok abis umah pertama...TQ FARA *cite akn patik update nnti..


Hmmm..lepas KHAMIS ape anak2????yeee...pandai..J U M A A T !!!! so ari jummat plk patik de open LAB tp di buat di INTEC UiTM sec.17 nuuuuunnn disana...diorg ni sume kwn2 patik gak..jemputan akn bermula koi 11am til makann abis gak laaa....*baziaq x bis weehhhhh (tuuuu dia loghat utara kuar dh..)


*jerit dlm hati...."TQ geng2 INTEC" *


Pas tu ni nk habaq lg...esok nye ari SABTU patik n de gang dpt jmputan umah kwn lab patik kat TAMAN SERI ANDALAS KLANG...umah beliau ni bole kate evry year wat open2 ni...tp taun ni laen ckit..UMAH RAYA kate nye..so km nk beraya + nk tgk umah bru beliau...SELONOK nyeee~~



Dh cm doctor kwn patik sorg ni...*AMIN~


TQ WANIE atas jemputan itu...*juga akn patik update t ok..

Pas cite umah WANIE..mlm nye plk patik sekeluarga dpt jemputan dri PAKNGAH patik yg telah berniat untuk mengumpul kn ank, cucu, cicit and pe menda gelaran yg bwh2 tu untuk kluarga ALLAHYARHAM HJ HAMZAH (tok) & ALLAHYARHAMAH ZAHARAH (nek)...naaaaahhh ni cite mmg akan HAVOC patik rs cz ni la 1st time kluarga arwah akan dikumpul wat julung-julung kali....wwooooooo SEXcited patik...eh salah plk....EXcited patik k....nk jmpa sume2 keturunan patik ni...heheheheheh~~*terasa tua disitu..


Last but not least ari AHAD plk....lg patik dijemput p KUALA SELANGOR umah teman blogger patik..patik dpt jemputan ni pon ats jempuatn k..mksd nye beliau jmput patik dr kwn beliau yg dah sedia mengenali patik...INSYALLAH patik akn smpai cna...*ni pon excited gak..1st time nk lepak ngn beliau n de geng..

*niat dlm ati "haikal TQ je jemput..." *


Naaaaahhh...amacm FULLY BOOK x patik???hekhekhekhek...

Korg plk cmne????sure prepare perot je la ek la nieee...

Hingga ketemu lg k..

Babai....

You Might Also Like

3 komen

  1. ngee~

    abis raya nnt jgn lupa.. pi umah shin.. leh wat lenggang perut tu.. haa memboyot mcm org dah pregnant 8 bulan..

    ReplyDelete
  2. i'm shin: 2 wajib...

    ni kmu ajk ni bebetoi ke memain???

    ReplyDelete
  3. uit kuale selangor tuh kt mne?kwn ang yg dok KS tuh sape?haku pon tinggal situ.. ;)

    ReplyDelete