~~Great Buka Puasa Moment~~

Thursday, September 02, 2010

Salam guys...

Bersiaran SECARA LANGSUNG patik dri suuuweeeeeeet rooooommm patik~~

Ari ni patik nk cite ckit psal GATHERING buke pose km GENG2 LAB UiTM...


TARIKH: 1 SEPTEMBER 2010

VANUE: HOTEL UiTM SHAH ALAM SELANGOR

THEME: HENTAM SAJOOOOKK!!



Cerita bermula cm ni.....






Tak silap patik minggu lepas kakak terchenta menyatakan hasrat untuk buat gathering km geng2 lab untuk buka puasa sebelum msing2 pulang bercuti HARI RAYA.. Maka kakak pon cube la meng'contect' hotel untuk membooking seat..pada awal nye plan hanya lah ON untuk 6,7 orang cm 2...*agak sedih ngn kehadiran itu...

Agak menyedihkan time yg km nk book itu telah fully book...*adoyai...

Then kakak & km pon decide untuk tukar tarikh on semalam (1 SEPT 2010) telah berlangsung majlis yg patik bole gelar kn "MAJLIS GATHERING LAB UiTM"...

Suasana sgt meriah ngn kehadiran kwn2 dan yg paling BENCIKKKKKKKK kehadiran KAK LINDA yg sja merahsiakn kehadiranye...Choiiii kak~~

Km smpai lebay kurang koi 6.30 dan tros msok ke dewan makan diorg...presentation untuk hall n makanan BESH!!!! *besh kee???

Korg tgk pic ni je la ek....sume akn menerangkn keadaan km di sana...

Fig. 1: Ni la VANUE km~~~


Selesai membuat bayaran km pon mengidopkn enjin tenaga kudrat km untuk menyambr makanan yg disaji di luar hall..* ala2 JIJAH kene sambar beg...heheheh~~

Fig 2: Patik ngn geng2 seangkatan...

Tgk je la makanan yg sempat km sambar...ini bru 1st raound OK!!!


Fig 3: Tgk je OK!!!!

Benda yg best dilakukan oleh km adalah POSE!!!!! we love pose....* ala2 model amarican next top model..

Fig 4: Jemaah wanita yg sentiasa GIGIH~~


Fig 5: Teman-teman seangkatan...


Fig 6: Patik bersama DINI & NIK


Fig 7: Patik bersama kakak TERCHENTA~~


Fig 8: Geng Bas Sekolah..


TIBA-TIBA sebelum balikkkkkkk~~

km terjumpa ini......YA HAMPUUUUUUNNNNN~~

nk tgk x????

=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
\/


Fig 9: Cun & cute kn baby ni.....

Makhluk tuhan paling CUN & COMEL ok...sgt2 COMEL makhluk ini kn...



Majlis km tamat kn dlm koi 9pm..Sebelum berpisah msing2 bersalaman memandangkn ada kwn2 yg ingin bercuti raya awal antaranya DINI yg dh pulang TADI OK!!!! * jales cz ada gak mood blk kmpung...


Fig 10: Pose sebelum beram***...heheheh


Konklusi nya patik sgt2 seronok ngn GATHERING memandang kn dh agk lme gile km tak lepak borak & gelak sakan..HOPE pas ni de lg la pluang cm ni lg kn...sob sob sob~~


AKHIR kata SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN pd kawan2 yg pulang ke kampung halaman...moga kite berjumpa lg k...


Sekian siaran patik untuk kali ini..

Babai....

You Might Also Like

6 komen

  1. ahahaa....kedatangan beta membuatkan majlis tersebut lebih bermakna buat kalian semua kan????i knowwwwww.....neway, i'm so happy to meet u ols jugak~

    ReplyDelete
  2. ampun tuanku...
    terima kasih la kerana sudi mencemar duli membc ruangan patik...CEEEWAAAHHH..

    still bencik ngn trick yg TUANKU laku kn...wakakaka~~

    ReplyDelete
  3. pojieeeee..rindu kat ko! wahhh!makan sakan eh! kem salam ngan yg lain..i miss them too..three...four!

    ReplyDelete
  4. boleh saya grab pic kita kat sini untuk di upload di blog saya..nanti saya kredit kan nama tuan hamba sebagai penyumbang foto2 yang menarik..tapi..saya nak foto saya bersama faizal..saya hambek kat lab esok bole???

    ReplyDelete
  5. ririn: patik pon rindu sma kamu KETAT-KETAT ok...diorg sme gak rindu KETAT-KETAT sama kamu...rindu member seCOMOLOT dlu2 ririn..sob sob sob...

    nik: hambek la kaw nik..patik x kish pya..t kredit la patik ek..pic patik x buat water mark pon..hehehe~~

    ReplyDelete
  6. hahaha..oraitzzz
    t ceq kredit la ang..siap promote lagi ya..hehe..

    ReplyDelete