~~Hati nya TAK tenang~~

Tuesday, September 07, 2010

Salam guys..

Bersiaran sekali lagi patik tetapi berlainan tempat yakni *qolqolah tebal ok.. Ice Room Bangi...

Seperti yang d gembar gembur kn kte akan beraya on Jumaat kn..

Patik seperti biasa RAYA kali ni patik terpaksa berseronok, 2ronok, 3ronok beronok-ronok untuk menyambut nye...padahal dlm pale otak patik ni mcm2 due date dok bermain dlm pikiran ni...ape lg ye hadek2, habang2, hakak2 due untuk ke confrence laa..even mode rya tp patik serabut nk buat itu ini...semua confrence akn berlangsung awal buln depan..

1. SKAM23 - 3-7 oktober 2010
2. 16MCC10 - 14-16 oktober 2010

Hati ni berdegup2 gara-gara nk kejar due date 2 sume...RAYA vs KERJA..hambek kaw !!!!

Persiapan rya ni ala kadar je kot..xde mood la uolllsssss..soping pon smalm kat jalan TAR jz patik beli samping 1 je..lain2 adk2 patik je yg beli bagai nk rak..tgk la pas rya ni bru nk soping laa..not for rya ok...ni kire soping jenis HENTAM je gamak nye..

Post patik kali ni jz nk express how do i feeling je kat u guys..

So nti patik bersiaran lg la ye..

Sampai ketemu lg..

Babai...

You Might Also Like

2 komen

  1. Tqa: TQ komen blog kte....sedia2 kn la bikik mate tok jengah blog patik ni ek..

    ReplyDelete