::INTEC time!! ::

Saturday, September 25, 2010


Salam..

Arini Ahmad Fauzi Aryaan ko cm nk tulis blog dlm bhase filipino je rs...*ko mampu ke wehh??? belah laaaaaaa~

Sje je mengade...patik mai lg ni nk bercite lg kat .:DUNIA PATIK:. ni...ni je la buah hati pengarang jantung yg pham akan patik kan kan kan....*ceeeeewaaahhh~~

OK STOP !!!

Ni patik nk story mory ckit la cite psal GENG-GENG INTEC sec17 wat OPEN LAB semalam...nahhh akceli ni 1st time km geng2 LAB INDUK mai jemputan makan-makan besar kat INTEC ni...cm best suweeeeet je diorg kat lab INTEC ni..x cm kat LAB INDUK yg cm subhanallah serabut ya hamat oiii...*pikir sndirik laaa...

So ni la benda yg berlaku sepanjang km lepaking kat LAB INTEC...hanya pic menjadi saksi...*ceeewaahhh..


~~SAKSIKAN~~



Km geng BAS SEKOLAH~~


Bila ratu kek menyembah...



Birthday boy & gurl


Bdk2 ni mmg suke pose kannn..


Miss u guys pas ni....sob sob sob~~


Teman seperjuangan..


Bersama DR.K terchenta...


Teman-teman..


Apis & ank beliau..heheheheh~~


Dini & DR.K terchenta..


Bersama pak mertua kate nyeee~~


Ni la ank nyeeee...*(hok laki nuuuu~~)

Kredit to HAFIZ MALEK to ALL picture yg kat bwh ni....*sangat santek laaaaa~~


Salam perantauan ini km tujukan untuk mak pak kami di MALAYSIA dengan ucapan "SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN..makan 2 ingt kami disini"... tak lupe sume cikgu2, lecturer2 yg telah mengajar km kat sekolah & universiti dulu... begitu juga dgn kwn2 yg sme2 belajar dulu dengan ucapan "wehhh km dh p jauh ni...ko mampu ke blajar OVERSEA cm km ni????"..akak2 cleaner, pak gad yg suke naaa menyaman org suke suki dan sume yg mengenali diri kami...

Salam Rindu Yg Jauh,
Pelajar MASTER & PhD Universiti Teknologi MARA
RUSIA




















Miss u guys pas ni...fren foreva..waaaaa~~


*mak pak km RINDUUUU kalian~~nk blik MALAYSIA laaaaa..sob sob sob..bak meh duit tambang flite!!!!



TQ ye geng2 INTEC jemput patik n kerabat patik ke OPEN LAB kalian...INSYALLAH next year de ke lg ek??? *insyallah patik n beberape dh grad time 2...myb x as student dh kot...AMIN~~

So LAB anda pon de buat mkn2 ke??? mau jemput Ahmad Fauzi Aryaan ko ni?????

Jumpa lg ...

Babai..tata titi tutu~~

You Might Also Like

8 komen

  1. meriah! best! dan sakan! ye...

    rambut baru... hehe

    =_=

    ReplyDelete
  2. org lain pakai baju melayu.
    dan anda?
    awas!
    hahaha.

    ReplyDelete
  3. weee...tq for coming....i loike gamba oversea itu...nxt year kiter antar kat newspaper memana eh...weeeeeee~

    ReplyDelete
  4. Fairuz:
    yeszaaa...tgk la salam perantau yg aku eden hantr 2...itu jelas menunjukn laaa..hehehe

    mr.syazwan:
    heeepppp!!!rmbut lme laaa...

    aizattai:
    bju sume dh anta dobi laaa..maklom laaa..dh full ngn open house kate nye kn..hehehhe~~

    tqa: TQ tika...gelak itu adalah ubat sgala nye kn...x gitu???

    linda:
    kredit to apis laaa..sgt santek kn..lalalla..set t kte hantar pas ni..

    ReplyDelete
  5. OMG! gambar2 semua meletop hokey..kalah bebudak study obersea..kalo anta kat suratkabar utusan tuk salam perantau, confirm kena publish..aku suka pic yg ko huluq tangan kat the girls tu..sumpah smart!

    ReplyDelete
  6. erina:
    TQ kt kwn kmi yg kreatif...km pose je tau..last2 jd cm 2..sgt2 SANTEK pic itu..

    yg salam2 2 aku siap terbaring2 amek pic 2 ok..gelak2 bdk2 ni haaa...nmpak pic itu cm sgt2 santek kn..hehehe...cngrate tok diri sndiri..hahahha

    ReplyDelete