::Kemas Time::

Thursday, September 30, 2010

Salam & selamat pgi semua...


Seperti biasa untuk memastikan patik sihat sejahtera hidup dimuka bumi ini patik update serba sedikit crite yeee....

Mode: Bercampur baur~~
Song: Gio- Bila cinta
Status: Masih bujang..

Tak tau la cm ne nk start mencoret ni...cm ni laaaa...


KORANG RS KORANG NI DH BERI YANG TERBAIK KE???


Patik bukan ape..cm terasa gak laa..patik cuba untuk beri yg terbaik untuk sume orang tp kadg2 ade yg tak nmpak atau saje je diorang nk bermanja ngn patik kaaannn..*lempang disitu*

Dalam ape jua menda patik akan cb untuk berikan servis & pertolongan *ceeewwwaahhh SERVIS tu* yg termampu dan terbaik sma ada ngn kwn2, student yg mai jumpa patik atau sape2 je laaa...

Kdg2 seday gak klu ape yg kite buat ni kadang kala disalah erti kan.. tak pe laaa..patik dh buat yg terbaik & terpulang la apa yg diorang nk ckp pasal patik...moga ada sinar disitu...

OK STOP !!!


Kembali Ceria Ahmad Fauzi Aryaan~~~

Arini patik p LAB lambat..cm malas je nk mai awal cz karang petang umah co-supervisor patik, DR.KARIMAH nk buat mkn2 ckit..tu yg mai lambt..so since patik kat umah ni, patik tolong2 la ngemas umah untuk wat majlis makan kecik2 kat umah patik SABTU ni..jamu kawan2 kate nye kan..plan nk ajak teman LAB terdekat dlm 10++ orang cm tu..bila dikira-kira bukan 10++ tp lebay...maklom la kwan2 patik pon dh bertambah2 lately ni..heheheheh~~*tak pe la moga bertambah rezki mak pak patik pas ni...*

Td bru lepas kuar kn segala periuk belanga yg dh lme tersimpan rapi kat loteng umah ni... al-maklom la time nk wat mkn2 cm ni sume tu akan kuar smula...

Pada kawan2 LAB patik yg akan mai t "TQ la ye sudi mai beraya umah patik ni..myb ni rya bersama kite terakhir la kot..*pas ni ade yg dh grad* ..so pas ni if tak jmpa sudi2 la mai beraya lg ek..

Pd yg laen...sori bukan tak mau jemput reramai..tp sekadar jamu mkn simple tok kwan2 LAB patik jee..insyallah mane tau taun depan patik dh keja bole la wat OPEN HOUSE yg grand jemput kalian blogger sume...hheheheheh~~

Hingga ketemu lg...

Babai~~


You Might Also Like

4 komen

  1. aku pon same. selalu kalau keje dlm group, org lain wat slamber je.kite la jgk yg kene buat yg terbaik. nak wat cane, effect kot kat mrkh. =='

    apesal xjempot aku g raye rmh kau?aku nak mkn byk2 ni.hahaha


    :)

    ReplyDelete
  2. fairuz:
    sob sob sob...xpe la kan..nk wt cmne..trime dgn redha..

    p/s:bukn x mo jemput laa..insyallah la taun depan..ni cm wat simple2 jeee..bdk2 lab aku je mai ni...

    ReplyDelete
  3. terharu aku wakil budak2 lab ko..
    xsabo nak jumpa mak ko a.k.a bakal mak mentua aku**ahaks

    ReplyDelete
  4. NIK:
    haruuuss la ko terharu...

    acececehhh bakal mak metua la gamak nye kn...hehehe

    ReplyDelete