::Korang Bole?? ::

Sunday, September 26, 2010

Salam..

Naaaahhh ni patik nk memekak jap ni...short entry !!!! *mention awl2*

Korang penah x rs cm FRUST menonggeng tertonggeng-tonggeng??? ni bukn pe weh..patik rs tahun ni mmg best tahap GABAN laaa raya.. laen dri raya tahun lepas.. *mklom la kwn2 dh ramai kannnn..heheheheh... bukan pe tahun ni je baaaaaaanyak sgt undangan a.k.a pelawaan untuk OPEN HOUSE... so yg menjadi masalah nye ni KOLEKSI PAKAIAN dh abis di laram kn...heheheheh *masalah ek??? pikir japp..

Dri koleksi RIZMAN RUZAINI, DEN WAHAB, DZUL D' CLASIQUE sume patik dh belasah..so pe lg...RECYLCE walaweehhh?? *ko mampu ke A.F.A pakai sume 2 haaa...

Alaaaa..patik pham korg pon sme je kn cm patik... busuk2 arini pakai bju A untuk p umah kwan A then pkai bju A lagi skali untuk p umah B plk kn..ade org tau????? xdaaaa kannnnn.....*cm slalu je praktik kn ek ko...lalalalal~~

Ok laaa..patik nk pakai bju recycle gak ni...*shhhuuuuttt diam !!!!*

Till then..

Babai...




You Might Also Like

4 komen

  1. amboi..rizman ruzaini tu..huuh

    ReplyDelete
  2. e.d.y:
    kannnn...2 mkne nye pas ni kne cri dia la untuk next bju open house....bole????

    ReplyDelete
  3. ape kate aku cadangkan ko pakai baju dalam gambar first dalam ruangan "bermakna" ko tu..kompem meletup! semua org kat openhouse tu akan terkasima melihat ko tanpa mata berkelip selama 3 minit. Haha

    P/s: 1.2...3..LARIIII!!! ;p

    ReplyDelete
  4. erina:
    heeeeppppp!!!!
    itu berbahaya ok...ank2 bwh umur dilarang MELIHAT....

    tutup mate cepat~~

    ReplyDelete