:: Lame tak BUAT ::

Friday, September 17, 2010

Salam sume..

Bersiaran lg bersama patik dri umah patik lorrr~~

Vanue: RED room patik...
Mode: Raye lg kotttt...
Song: Patah hati- TOK TI *sgt sedap lgu ini..cube laaaa..hahahahah~*
Status: Bujang

Cb tgk title yg x bole belah patik tok entry kali ni..hahhahahaha~~...cm curiga sesuatu je disitu ek..ape la yg dh lame gile patik x buat ni ek oiiiiii....

Arini patik nk cite la menda yg patik dh lme gile x buat....hmmm...ape ek????

Naaaaaahhhh ni la menda yg patik dh lme x buat...

=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
\/

~~TADAAAAAAA~~




INI LAAA DIA yg patik mksud kn....



Hahahahahah..suke la korg kn..korang musti pk bukan2 ek..hahhahhah~~ korg sala ok....S A L A H !!!!!patik BAHEK ok...ni la menda lyg lme gle x buat..sudh semustinye tgk WAYANG lorrrr...

Semalam la buah hati pengarang jantung patik *adik patik* tetibe kuar plan nk p tgk wayang..km pon lme x spend time kuar sme2 sume..so lepas amek ayahnda bonda patik kat ISTANA hinggap patik di BANTING patik pon blk BANDAR BARU BANGI dlm koi 6.30+ cm 2...then dlm pas isyak cm 2 la..km pon stat la merendek p ALAMNADA PUTRAJAYA..*tu je la tempat yg hamat2 dekat ngn umah patik..

Smpai2 ALAMANDA dlm koi 9.20++ cm 2 km pon tros ke kaunter n dan2 time 2 nk nk pk tgk cite pe..dengan bantuan skrin yg de kat kaunter 2..patik tgk show untuk RESIDENT EVIL ni dia bukk smpai OMG 4 hall tuuuuuuu..so dlm hati "musti cite ni HAVOC"..so dengan sepantas kilat km pon tros mintak "abg cite RESIDENT EVIL ek..koi 10pm"...so pas dpt je tiket 2 patik tgk de cop kat tiket 2 "STRICTLY FOR 18++ ONLY"..patik pon heran sehhh..nape nk cop2 sume???ade adegan sex TERLAMPAU ke???ade HANTU2 ke??ade GANASZZZ2 ke?? *garu pale jap ngn soklan ini*..so bio kn je laaa..kte tgk nape la dia wat sume 2 jap lg...

Tgk time de lg ni..so pe lg...pose2 la ckit2..



suke nk candit2..pakcik x sedia la nakkk oiiiii~~


Berdua lebih baik..bersama buah hati pengarang jantung
*sekali lg ingin patik BOLD kn disini..ini adk patik..patik bujang okeyyyy*


korg bole wat cmne patik buat ni...*cover malu sehhhhh org tgk...lantakkk laaaa~~



cm ni????? ade berani???



tgu time ni wehhh..lme tuuu~~

Akceli patik maen terjah je tgk cite ni...yg lawak kn rupe nye dh byk episod cite ni...patut la pale otak ni cm terTING TONG ckit..."ape sume ni???tetibe je huru hara...nape la dia jd kuat???nape dia jd cm 2 cm ni.."...rupe nye ade kesah cm ne pempuan 2 bole jd kuat, keadaan jd huru hara sume...sedih la tetibe rs cm dok dlm UTAN yg penuh ngn binatang yg mengepung patik x bole nk kuar dri kepungan itu..lalalalal~~*amek ko perumpamaan patik ni*...

Neway cite ni patik ok la paham..sgt2 penuh ngn AKSI...*patt la diorg ni siap2 cop FOR 18++ ONLY..bru la patik paham..byk cite yg menguji jantung patik ni..*dup dap dup dap*...ckit2 booom terkejot..jap lg haaaaaaaaaaa terkejot..heheheheh..amekoooo!!!

Cume blk2 pas show time patik cite la ngn kwn patik..rerupenye dia de byk episod dh before ni..so pas ni kne cri la so dat dpt la setanding ngn kwan patik itu...hahahahah..*gelak syaitonirojimmmm*..

So pade sape2 yg blom tgk ke hape..p la tgk..sgt2 berbaloi ngn duit yg ANDA-ANDA laburkn..*labur la sgt..dh cm bank plk koooo~~

Rs nye 2 je la kot cite yg patik nk habaq kat hampa sume naaaa...

Nti kte bertemu lg bebile de time k..

Babai..tata titi tutu~~

You Might Also Like

10 komen

  1. lama tak tgk wayang kat alamanda...dulu2 setiap minggu kompem tgk wayang...

    ReplyDelete
  2. e.d.y : woooo..evry week 2..besa la kn kt cni 2 je yg dekat kn..lalala..

    so jom tgk wyang jom!!!!

    ReplyDelete
  3. owh
    xberkesempatan lagi aku nak tgok filem tu
    habis tu busy nak mampus dengan assignment la apa lagi lah
    haih
    apa2pun selamat hari raya

    p/s : tq sudi follow blog aku yg entah apa2 tu yer bro

    ReplyDelete
  4. hans: ko patt tgk itu cerite...
    sgt2 penat mau tgk tp syoookk weh..

    SLAMAT ARI RYA too..

    p/s: no hal..suke je jengah2 blog mmber2..luas kn network barangkali..

    ReplyDelete
  5. cuma rasa nikmat tengok wayang bila tengok cite Harry Potter, Lord Of The Ring... haa cite lain mcm kurang nikmat.. lepas ni tolong la ajar shin camne cari nikmatnya ek

    ReplyDelete
  6. i'm shin: hmmm...bukn sush pon shin..beres pya pas2 ni bole pya nk tolong ajr cr menikmati time tgk wayang...

    ReplyDelete
  7. tu la..kat situ je ada wayang...kat mines ada gak..tp xberapa menarik...

    baru je lepas tgk piranha...menarik siot

    ReplyDelete
  8. having a great day yaaa??..nice one..movieee...hak3

    ReplyDelete
  9. xde orang mau teman tgk wayang cite resident evil..

    huhu

    ReplyDelete
  10. e.d.y:
    piranha???tgk yg COBRA laaaa...*x tgk lg ekceli*

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ray JR:
    TQ ray...yeszaa..movie time!!!

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    mr.syazwan:
    sian nyeee...ajk la gf ke...

    ReplyDelete