::Panggilan::

Wednesday, September 29, 2010


Salam semua...

Lupe kan kisah sadis, sentap dan sebagai nye..hidup ini harus diteruskan...tak gitu yg sepatutnye???hehehe...

Mode: HURU-HARA..
Status: Membizikan diri ini..
Song: Lagu blog sendiri...*mmg IN ngn jiwa ini...

Kembali bersama Ahmad Fauzi Aryaan a.k.a patik a.k.a babah korang dengan mood yg fresh sefresh mentari menerjah tetingkap lab terchenta..

Patik bru je bukak email n terkejut dengan 1 brita pasai CONFERENCE SKAM-23 kat TERENGGANU dh kuar..

Puas la intai kesana kemari dan AKHIR NYA....

Tadaaaaaaaaaaaaaaa~~


Tu haaaaaaa...no.6 P56

Nampak tak name patik dh terpapar disitu...seronok tak terhingga ok teman2 semua..lg beberapa hari patik akan ke TERENGGANU..ni pon dok tercungap-cungap mentouchup2 keja patik before nk p cna..even patik hanya POSTER PRESENTER tp keja kena bg 150% usaha.. al-maklom laaaa 1st time tu nk p kluar sekali membwa ilmu di dada...ceeeeewaahhh!!!*muntoh la korang kannn...

Pas siap cek oleh DR. patik yg terchenta..bole la patik ke kedai untuk print POSTER tersebut..*nanti patik tunjukan hasil poster yg dh siap di print k*...tp sebelom tu tgk la disebalik tabir pembikinan poster itu....


Santek x poster ni???ni x print lg ok..tgu la nanti dh siap...


Persiapan???? hmmm..sume cm dah settle..hotel dh book, transport dh siap book..tinggal nk mintak bajet kt DR untuk p sana je belum lg & print poster jeee...janji dah arini nk jmpa DR patik terchenta...hope dia dh bc la email patik pasal rancangan bajet patik mlm td..hope dpt full la ek RM550 jeeee...*tak banyak pon DR...pelissss yeeee....

Pas balik je dri ganu ni de 1 lg conference under Institut Kimia Malaysia..tp kat PWTC KL je pon..hop sminggu pas blk 2 akn ok laa...huru-hara still ade ok..mklom la sminggu pya keja ok...dh la ORAL presenter...hambek koo!!!



Ni dia jemputan nyee~~



ORAL PRESENTATION ok....dup dap dup dap~~

Doa kan patik berjaya untuk masa depan yg cerah ye teman-teman..

Sekian coretan patik utk kali ni..

Jumpa lagi..

Babai~~


You Might Also Like

9 komen

  1. hurm.. dah bejaya nnt jgn lupa belanja shin pizza super supreme cheesy lava selalu ek

    ReplyDelete
  2. eqbalzack:
    nk jd cm abg eg akceli ni...hehehe...

    *u r my inpiration..

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    mr.syazwan:
    TQ la yeee...

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    im shin:
    bukn pizza jeee...aiskrim soda pon bley~~heheheh..

    ReplyDelete
  3. good luck pojie!! beta tau tuan hamba bley buat punye. Beta ada 1 tips ni, kalo neves time present, bayangkan semua orang yang tgh tgk tuan hamba present tu berbogel ok. Confirm x neves da.Hahaha.

    ReplyDelete
  4. aizattaib:
    TQ frennn.....

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    erina:
    TQ 4 d wish...BOGEL????kaw gile bole imagine cm 2..nk cube la skarg tgk sume org...bole???hehhehe~~

    ReplyDelete
  5. POJIE...CONFIRM PEGI DGN LIN???KIRIM SALAM SAMA DIA...JUMPA KAT T'GANU OKIES!

    ReplyDelete
  6. linda:
    yeszaaa kak..ni pon dia x contect nk plan koi brape sume..i tgu2 gak dia msg2 i...hehehe

    ReplyDelete