~~Raya ke 5 yg HADO~~

Tuesday, September 14, 2010

Salam guys...

Bersiaran sekali lg bersama patik...bukn di room red room tp di hall umah patik..mlm ni rs HAMAT panas..dh melecak, belemuih melekit2 n seangkatan sma waktu mksudnye je dh rs ni..

Kali ni patik xde pe nk cite jz nk merepek meroyan ckit2 jeeee...*bole kan hadek2 hakak2 habang2????

Cepat je ms berlalu ek..ari ni je dh raya ke 5..patik tak kmane2 pon cz mak pak patik still dok kampung lg..so as usual dok umah jeee jd hanak bujang trang tang tang...kaw mmpu jd cm patik tutup sume pintu tingkap semate xmo trime tetamu cz mak pak patik x blik lg BANGI terchenta ni haaaa...hehehehe...

Nk p lab cm xde mud je cz kwn2 patik rs nye sume x blk lg..so patik wat keja kat umah je la ek.. *buat keje ke kaw patik oiiiii...

Keja patik as usual la nk siap kn poster n paper untuk patik nk bwk p TERENGGANU cz patik de SKAM international confrence on 4-6 OCT 2010...kire pya kire ngn jari tangan, kaki n pinjm plk jari adk patik so ari jz tinggal dlm 18 hari je...*homaigod 18 ari hokkkeeyyy..time 2 la nk siap kn sume keja, nk soh supervisor patik cek kn & nk ready sume2 benda yg belom disiapkn untuk p sana..

Bg patik la ni sume 2 dh dlm 70% siap...tinggal 30% je..tp yg 30% ni la yg menguji kesabaran patik as MASTER student...perasaan tangguh2, malas2, kuat tido mmg akan muncul time2 nk siap kn 30% keja ni...adoiyaiiiii lempang naaaakkk~~

Akceli patik x saba nk p confrence 2 cz dia buat kat luar dri UiTM shah alam..so dpt la merasa keja smbil amek2 angin..bak kate arwah nenek patik "2,3 kucing berlari mane nk smae sikucing belang" *mati aku..eh betoi ke menatang ni pepatah??? tp sangat selonok wehhh..patik x sabar nk expose kn keja patik yg bertajuk:


Synthesis,Characterization and Neurotoxicity effect of schiff base ligand and its complexes derived from 1,8-diaminonaphthelene

*gempak x tajuk patik itu...kawww mampuuu???hehehe..

Kerja patik slame 1 tahun setengah ni akan patik tunjukan pd org luar..perasaan patik la ni bercampur2 la...excited de, gerun de, seram ade..tp patik amek itu sbagai pengalaman patik..YES PENGALAMAN hokkeyyyy...

Sekarang ni patik inprogress nk siap kn keja yg 30% ni je lg...doa kn patik ye teman2..

Rs nye tu je la kot coretan simple patik untuk mlm ni...ni patik nk smbung wat poster kaler biru firus patik ni...*biru firus la sgt kate nyeee...

Bertemu di laen siaran ye hadek2 habang2 hakak2..

Babai...

You Might Also Like

6 komen

  1. Haih. mcm2. :) klaka btol. btw, gud luck.

    ReplyDelete
  2. Tqa: hehehee...TQ ye wak sudi bc coretan kte ni...

    TQ 4 d wish yaaa

    ReplyDelete
  3. gudluck! gudluck! gudluck!

    all da besttt!!!

    ReplyDelete
  4. budk chomel: tq 4 d wish...

    *tq ek singgah blog patik ni...

    ReplyDelete
  5. semoga berjaya di medan perang ye...

    kan ku kirimkan doa utk mu

    ceeewaaahhh

    haktuih!

    haha

    ;p

    ReplyDelete
  6. @ mr.syazwan: medan la dgt..TAMAN MEDAN de laa...wakakakak...

    neway TQ la yeeekkk

    ReplyDelete