~~Soalan pepadu MAUT~~

Wednesday, September 15, 2010

Salam guys..


Bersiaran lg dri room suweeeeet room patik..

Mode: Bersemangat d pagi hari *semangat la sgt ko 2*
Song: Akan ku jumpa
Status: kembali bujang *ank 18 org dh bg kebajikan masyarakat*

Arini patik nk crite ckit time patik beraya ari 2..korg penah tk di lempar kn ngn soklan yg ala2 pepadu MAUT????

Soalan yg slalu d tya bile time pulang kekmpng samada knduri ke, beraye ke, tgk org berank ke, kenduri sunat ke even time org TERMENINGGAL pon soklan ni mungkin akn kuar...nk tau x sokln nye ape???? naaaaahhhhh ni soklan MAUT nye..


bile nk KAWIN???dh de calon lom???


Heloooooo pakcik2 makcik2 sepupu sepapat sume patik mude belia lg ok...sesuke je nk hambur kn soklan2 cm 2 kat patik..byk yg patik perlu slesai kn sblom nk bergelar SUAMI pada ANAK DARA org ok..lg pon patik budk tgh blaja lg ok..konvo pon belom tentu nye bile...jgn nk beranagn nk kawin2 looorrr acik2 skalian...*padahal calon pon xde lg kot..hehehe..

Tgu la patik dh bwk BMW 7series kaler putih tinted itam pekat ke *makan ati sume tgk aku klu cm ni* , de umah banglow yg arga 2,3 juta ke bru la bole nk tya soklan MAUT cm 2...

Pastu korg nk tau pe jwapan patik??? naaaaaaaaaahhh ni jwapan nye..


tak lme dh...ujung taun..ujung taun bile???tguuuuu..

*ko tgu la ujung TAHUN bebile pon ok..
*ni dh nme nye geram tak pahm bhase plk ok..

*jwapan x bole belah je..ala2 artis sehhh~~


Kdg2 patik x pahm la diorg ingt nk kwin la ni senag ke??cm nk bina JAMBAN nk roboh???ni nk bina MASJID ok...eja skarang M A S J I D...*pandai pon ngeja*..duit sume ckop ke ko nk sara ank org..la ni sume taraf idop makin meningkat..kang dh kwin de ank nk kne palk antar p baby sitter sume 2 sume duit ok...DUIT ok bukn daun terup..*hambek ko cm slalu maen daun terup je..

Yes patik tau ank2 diorg pd umur 23,24 msing2 dh kwin..pd umur 25 cm 2 dh dukung ank dh..mne tak nye diorg ni dh keja pon lme..yg umur bwah patik pon dh de ank dua OK !!! *omaigod napsu kuat toi spupu patik ni*..tgk patik keja pon blom lg..mak pak patik pon x rs lg duit keja patik..hishhh ckop2 la nk nyusah kn org tua kte ye hanak2...

Pada acik2 yg dok kampong ala2 cik pong 2 ni ucapan patik tok korg acik2 kat kmpg sanuuunnn:


Korg jg ank korg leklok..bg mkn pakai ckop sudh ok..jgn nk dok RACUN2 mak pak patik..diorg tau cmne nk jg hanak2 diorg ni haaa...
*lantak ko ucapn cm ceramah rapt umum dh..heehhehe


Acik2 ckop2 la nk HANTUI mak pak patik ok..patik rs diorg lg paham patik n ank2 dia more dr korg acik2 cik pong yg dok pk ank org 2 ank org ni kawin sgala..korg ni KAWIN jeeeeeeee tau ek...*ke acik2 ni yg gatai nk kwin lg..heheheh*

Cam tu la rs patik bile soklan ala2 bole pengsan 5jam ni sering keudara..susah tau bile jd GLAMER cm patik ni..*feling artis la plk..de je soklan2 gosip nk diaorg gopenkn *GO=gosip PEN=pendek*

So seperti yg patik mention td KORANG tgu ye time patik dh paki keta BMW 7series kaler putih tinted itam pekat n banglow hagra 2,3 juta bru bole tya soklan MAUT ni..time 2 klu x kawin gak x tau la jwb nye..nk kne mandi air 7 msjid gamak nye..heheheh..

Ok la smpai ketemu lg teman2...

TQ la ye dgr celoteh cinoet patik ni..

Babai...


You Might Also Like

9 komen

  1. hola

    salam eit fitri

    hv a gud day

    thanks 4 dropping by

    chill

    ReplyDelete
  2. haha...mmg soklan maut yg tidak digemari

    ReplyDelete
  3. Qarl: salam eid fitri too..

    TQ la ye menyinggah

    E.d.Y: ini soklan mmg sgt MAUT ok...mole mati celik gamak nye..

    ReplyDelete
  4. kalau nak jd artis kena laa pandai

    jwb hencik oi... haha

    hamba tkt nnt kalau tuan hamba

    ada BMW kejadah semua tu

    x pasal2 esok tu keluar berita

    tuan hamba kena bakar or bom lak kang

    al maklum la sekarang kaya pun ssh

    ahaaaaaaaaa (sje kasi tkt2kan)

    ReplyDelete
  5. haahaha..tuan hamba punya entry memang menggeletek hati beta lah *wahh..beta kau* haha..

    betul2..ingat bina masjid ni cam bina JAMBAN atau REBAN AYAM? tuan hamba kire oklah, lelaki..beta ni perempuan, naik cair tahi telinga beta tiap kali kena tanye ngansoklan CEPUCEMAS ni..

    last2 jawab camni kang..saya x nak kawen, saya lesbo! bolehh? haha..tergolek makcik pakcik yg mendengarnya *kalo mereka paham maksud lesbo la*

    Semua ni jodoh..urusan DIA.kalo jodoh kite sampai awal, awal la kite kahwin, kalo dah tertulis lambat *sikit*, lambat *sikit* la kite kawen kan ;) Sabar & enjoy life first ;)

    ReplyDelete
  6. @ syazwan: weh xmo la ckp cm 2..bru nk berangan feeling2 nk jd kaye..

    tp x kire laa..nk gak bli BMW 7series gak..*hntak kaki..

    pas 2 bru la bole patik mnjawab sokln pepadu maut ni..

    @ ririn: xpe feeling2 BETA kat cni x pe..patik ijin kn..

    kannn...suke suki je nk bg soklan CEPUCEMAS cm ni kn...patik x suke la..nape la org suke2 nk cbok manjang hal ank org ni ek...*garu pale ckit..

    kannnn de beran ke nk gtau lesbo..mati kejung t cik pong2 sume 2..hahahaha...

    De jodoh de laaa kn...tguuuuuuu~~

    ReplyDelete
  7. HAHA. aduy. umo dh brapa sbnrnya? zmn skrg org dh xpelik kalau kawen lambat. hukhuk bgs jgk kalau kita stabilkan life dulu, rite before bg sebarang komitmen y berat after tuh. hehe

    Gud luck. Smoga bertemu jodoh yang baik :)

    ReplyDelete
  8. Tqa: yesss u r rite !!!la ni x kish la nk kwin umo brape kn kn kn..

    patik bru 25yo..n still blaja lg ok..x consider la acik2 ni..

    TQ la wish 2 ek..heheheh

    ReplyDelete
  9. Hah? 25? muda lagi kot. xpyh kawen lagi la. enjoy2 dulu, :P kang dpt wife queen control, mati la weh..huhu

    ReplyDelete