::Time Kaseh Daun Keladi::

Monday, September 27, 2010


Salam...

Di mula kan...

"BEST KAN LAGU BARU PATIK NI????"

Hari ni ISNIN bersamaan 27 SEPTEMBER 2010..maka tinggal 5 hari je patik akan berangkat jenjalan cri masalah kt tempat orang..hop de la excess internet kat cna..bole la patik merepek meroyan sume ek..lalalalalal~~

Mode: Menghitung hari-kris dayanti
Song: Raja jatuh cinta-numata
Status: Bila kau jadi pacarku-TAXI

*gile laaa...pengaruh lgu INDON sehhh..heheheheh~~

OK STOP !!

Ni patik nk la share crite ckit..kdg2 ni berkawan biar seribu bermusuh biar xde langsung....*betoi ke weh???lantak laa..hehehehe~

Bukan pe patik nk melontarkan pendapat & vokal patik hanya dlm blog ini sj dlm merungkai...

'ERTI KAWAN'

Dlm berkawan ni kte jgn memilih bulu, kaler, rupe sume..kwn betoi2 kwn ialah org yg bole share sgala nye dari segi buruk atau baik..kte klu berkwan yg sme2 skolah, sme2 tmpat blaja bg patik cm x besh..cm x luas network nye kn..since la ni byk source yg bole kte tambh kwn kn mcm FACEBOOK laaa, TWITTER laaa...tp yg lattest patik join ni melalui dunia BLOG...memule patik x tau la pe la blog2 ni...so pas tau tu mmg cm sronok...ade jgak org sudi bc penulisan kte...lme2 org yg jd pembaca akhirnya akan jd KAWAN...see KAWAN kte dah bertambah kn...

*panjang plak MUQADDIMAH nye ek..

Naaaaahhhh ni bru masok isi...

Dengan ade nye kemudahan sume tu patik pon dpt merasa erti TAMBAH KAWAN...now patik dpt KAWAN baru..



TQ qarl atas jemputan kamu..*pic from QARL

Time kaseh pd QARL yg sudi jemput patik ke OPEN HOUSE nye kat KUALA SELANGOR...nk crite tragis nye odw p umah beliau jgn ckp...dengan hujan yg lebat gile, pokok tumbang sana sini, sesat n mcm2 lg laaa..hehehhehe...tp alhamdulillah patik n kawan patik selamat smpai..*tak sangka sehh bole smpai jauh tuuuu~~

Tp yg best part patik dpt kenal ngn blogger2 yg lebih sinior dri patik..mmg agak segan, malu-malu kucing disitu..al-maklom la ANAK TERUNA kan..so malu tu ade lg ok..yg besh ade gak blogger yg mengenali blog patik yg baru terkedek-kedek ni...

"oooo ni la ek Ahmad Fauzi Aryaan a.k.a DUNIA PATIK"

Malu ok bile org cm kenal patik..heheheh...TQ ek korg yeeee...

Dunia yg bru aku terjah akan ku teruskan untuk berkongsi cerita bersama...

Patik pon yakin korg pon de gak menda yg best untuk dikongsi kn..so cri la KAWAN yg bole mendengar...

Time kasih pada yg sudi membaca...

Till then...

Babai..

You Might Also Like

7 komen

  1. faiz:
    kmu x mai gak ke??

    selonok gak la dpt knal2 blogger laen..hehehe..

    makann pon sodapp~~

    ReplyDelete
  2. yess..so true..aku pun x sangka dari blogging dapat kawan..kawan yg bebetul memahami plak tu, sebab tu aku ade Geng Memuah ;) Geng blogger2 kesayangn. Vavava..sanggup tu redah onak dan badai nak jumpe blogger seniorita.hehe. Dah jumpe dorg mesti lagi naik semangat nak berblogging kan? ;)

    p/s: petang ni aku wat entry tukar background k ;)

    ReplyDelete
  3. qarl blogger tu ek??die ada jemput gak..tp sbb jauh sngt n takde open house area situ selain rumah die, so batalkan niat nak dtg

    ReplyDelete
  4. erina:
    kaaaannnnn sgt2 besh kan ririn...bru la bole tambah kawan kn...sgt2 suke ngn life bru ni..

    p/s: ceptttt !!!daku SEXcited..opppsss...excited..

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    e.d.y:
    yeszaa..QARL 2 laa..sy de gak p..semate nk jmpa geng2 blogger laen..hehehe..

    ReplyDelete
  5. Ahaiii kamu ker Fauzi?
    Blogger gak ker?
    Maaf xtau kamu blogger gak ;p

    Love,
    PojiePooh Abdullah

    ReplyDelete
  6. pojiepooh:
    alaaa..xpe laa..kte bru je berjinak2 laaa..x la cm kmu yg dh cm public figure..tp sonok knal kwn2 bru...

    Nice to see u...

    ReplyDelete