::Aku ke Yang Bersalah::

Friday, October 22, 2010


Salam semua..

Bersama Ahmad Fauzi Aryaan untuk entry luahan perasaan malam ni..korang pernah tak disisihkan sebb kekurangan diri ini..i mean keGEMOKan...sob sob sob..


Cube korang teka mane kah patik dlm celah-celahan manusia yg ramai ini???


Patik pasti kat luar sane sure penah kena cerca hina nesta disebbkan kekurangan itu..patik bukan pe ni crite dolu2 ms patik zaman2 kegelapan..zaman dulu mmg patik sgt la gemok..dh la gemok tak de orang nk kan patik ni...sob sob sob~~jgn kan nk cri gurlfren, gurlfren pon tak mo kwan ngn patik coz patik ni tak de shape yg menarik...hehehe..

Klu nk kate mengate tu patik dh lali..orang dok ckp "dh la gomok cm badak"...adus mmg sentap weh hati ini..patik tak penah wat salah ngn depa awat la depa ni dok ngate mcm2 kat patik..BERDOSA KAH MENJADI GEMOK???????

Ok fine tu kisah dlm 10 tahun yg lalu...


Jeng jeng jeng...now NEW patik muncul...setelah menjalani program LIPOSUCTION kat opistal teeetttttttt~~






Now patik muncul dengan image baru...hehhehe *muntoh~~patik pon tak tau cmne la bole selim river cm ni..yg patik ingt patik jd kurus time pak patik sakit kat opistal dlm sbulan kot cm tu..so km adk beradk gilir-gilir jg pak patik...so one day patik pesan mak patik bwk outfit patik yg gojes p opistal..then bile nk tukar je ayyyoooooo suar beso sape la mak patik hangkut ni...patik pon tanya "suar sape ni mak beso cm anak gajah pakai ni??" mak patik menjwb "eh..suar ko la sape lg.."


Patik cm pelik la plk bile ms la suar aku ni bole membesar ek??? last2 patik trime hakikat yg patik dh selim river cam la ni...hehehe...

Tp yg jd msalah nye la ni..kawan patik de palk yg ckp "awat la hang ni Ahmad Fauzi Aryaan kurus lagu ni???? nk wat pelok pon tak syok..." dlam hati patik "ko ade hati nk pelok aku ke weehhh???" hahhahahaha~~

Haaaaaa..korang tak rs ke jadi KURUS payah..jadi GEMOK pon payah ek...nk jd cm hape yg best?? nk soh aku p jd body builder ke so dat korang sedap nk pelok aku????hahahahha~~

Patik rs selesa dengan keadaan patik yg ala-ala sedap mate memandang ni..korang tak sedap tgk ikot korang laaa ek...patik tak bole la nk ikot puaskan selera korang yeee..lalalalala~~

Naaahhh..sesi luahan perasaan dh nk tamat ni...korang yg kat luar yg ala-ala OVER BESAR or OVER KURUS sure la penah kena panahan petir arjuna ngn soklan cm berbaur diatas ek..heheh..yg bole patik ckp biar kan je..diorang penat diam la tu....heheheh..

Ok laaa patik nk p maen futsal ni jap lg...*hobi baru laaaa~~

Jumpa lg teman-teman..

Babai..tata titi tutu..


p/s: ni pon dh kurus orang pon tak mo kat patik..sob sob sob...


You Might Also Like

13 komen

  1. huhu~ nun yg jauh d sane nun mr. AFA~ aduhaiiii xleh bla tetibe dh x sedar jd KURUS ek?? hahaha....alaaa kalo gem0k c0mey ape! hah...skng ni p0n s0dap aje mate nk mandang...xpe2 jgn sedih,nnt es0k2 ade la yg declare suke kat mr. AFA~

    ReplyDelete
  2. amboi2...mcm promote je ayat last tue :P

    ReplyDelete
  3. terbaik la boleh kurus mcm ni. oh ye. follow blog anda

    ReplyDelete
  4. by the way...thanks sudi singgal lumut-lumut.blogspot....

    gemuk ke..kurus ke kita..Allah tak tgk pada luaran..tp pada dalaman kita..pada amal kita....

    biar manusia tak syg..tp Allah ada..

    =)

    good looking mcm ni tak ada org nak??kamu tak pandai ngurat pompuan kot..hehe..so take care...

    ReplyDelete
  5. cahayemoon:
    x la seday sgt pon..jz teringt zaman2 dlu kne hina nista...hehehe..

    ReplyDelete
  6. jey yusuff:
    hehehe..mau jd kurus??meh join..

    ReplyDelete
  7. lumut:
    lumut nk ke???kang berlumut plk menunggu...hehehe..

    kann..DIA syg kte kan...so xde hal la sume ni..

    ReplyDelete
  8. Haha..sama cam zoey..tp sbb over kruss!! gila! gemok depa kate,krus pon depa kate..pe la..hahaha..
    ni pasai body,zoey ader lg pasai lawa vs x lawa..nenok ler ky my blog yg 'dari bkn siapa2 ke siapa itu dia'...pengalaman sendirik tu! hehehe...=)

    ReplyDelete
  9. pok cik... nak sain ... nak sain....

    ReplyDelete
  10. apis:
    nk sain???kt ne??meh gtau...bole je nk bg..

    ReplyDelete