::Berbaur Sesuatu::

Monday, October 11, 2010

Selamat malam semua...

Ni haaaaaa Ahmad Fauzi Aryaan korang dlam usaha untuk mententeram kn diri beliau..so terapi terbaik luahan perasaan kat belpg sndiri..

Lokasi: Hall umah smbil tgk cite DOTTIE..
Suhu: Hazab panas weh mlm ni..dh cm berlecak melekit segala dh ni..

Ok ni haaa..patik nk setat dh ni..korang tgk la tajuk ni pon cm pelik kan..

Haaaa..tau pe makne BERBAUR tak korang???

BERBAUR ni de mcm2 makna..berBAUR lucah, bercampur BAUR dan bermcm2 makna BERBAUR..ikot la ape yg korang rs nak boh kannn..

Now perasaan patik la ni mmg BERBAUR serabut,nebes cm nk p toilet 18 kali...patik rs korang pon dh tau kan ape akn bakal berlaku kat patik ESOK !!!

Esok bermula la peperangan patik untuk mendapatkan keadilan...*ceeewwaaahhh..takde makna..esok patik akn jd one of the presenter kat international conference kat PWTC..esok 2.00pm bermula la sessi patik untuk menyampaikan ucaptama katenye..peserta pulak mostly from JEPUN..hambek kau..tgu la brape kali nk msok toilet sok ni...hehehe..

Now smbil release tensi tgk cite DOTTIE, sempat gak la patik dok belatih ala-ala cm menteri sambil disaksikan oleh mak pak patik as wakil-wakil kedutaan...heheheheh...korang bole???

Doakan patik supaya esok berjalan lancar yeee...

Jumpa lg..

Tata titi tutu~~

You Might Also Like

4 komen

  1. im shin:
    TQ ye shin..meh tiyom ckit meh...opppsss~~

    ReplyDelete
  2. mmuahh muahhh... ngee~

    *dah kul 2.. mesti dia dok gigil gigil kat conference tu... hmm sonok ar jumpa org jepun... semoga betemu jodoh huhu

    ReplyDelete
  3. im shin:
    dh jumpa gak laaa...hebat la org2 jepun ni..sok nk anta rombongan p jepun je laa..

    ReplyDelete