::Berehat Sebentar::

Friday, October 15, 2010

Salam 1 MALAYSIA..

Hari kedua patik kat PWTC bersempena conference 16MCC2010 dh selesai..cerita ni dh cm agak lambt ckit patik post kn cz sgt2 bz..if de ms je patik update kehidupan patik ni..ok laaa patik dan deligasi ke cna untuk memberi sokongan kat kwan seLAB patik MISS DINI & MISS WANIE yg akan present lab waork beliau hari ni..selebihnye patik dengar la researcher2 JEPUN buat lab depa yg HAMAT HEBAT itu!!!

Benda yg best hari ni:
1. Member2 LAB patik dh siap present
2. Dpt jumpa PROF yg insyallah akan jd external examiner patik untuk thesis nanti
3. Jumpa mmber2 baru & network baru~~

So konklusi nye mmg berpekdah la conference cm ni...selain dpt tmbah ilmu dpt gak la tmbah kwan & network especially dri JEPUN yg teknologi mereka sgt2 HEBAT..

Patik xde menda la nk merepek..korang tgk la picture sepanjang patik kat PWTC untuk hari ke-2..


Perjalanan bermula dengan menaiki VAN yg HAMAT beso tp yg naik just 4 orang...korang mampu cm ktorg???

Breakfast dulu jap ek..lapa weh nk tgu time makn kt cna...

Gadis ini tengah pakinson tak lalu nk makn cz jap lg nk present katenye...hehehehe

Ini diaaa...KEMBAR TAK SEIRAS...*tepuk tangan....

Bersama PROF.YANG FARINA dri UKM yg sgt gojes!!!

FROF. YANG FARINA bersama ex-student beliau yang juga supervisor patik DR.KARIMAH..*ala-ala jejak kasih la gamaknye..

Supervisor patik bersama presenter dri JEPUN & teman seangkatan..

Naaahhh..bermula la GADIS PAKINSON td berucap..hehehheeh

Ini la dia gadis td...good job sist...!!!!

Dah separuh jalan kot ni....

Q & A session..

Juga bersama presenter dri JEPUN...

Gadis td lepas je present TEROS jd SELERA ok..hehehehe

Bersama teman seLAB...*daku seorang sj lelaki dikalangan mereka...

Bersama wakil UKM..

Patik juga bersama mereka..

Sorang lg wakil UiTM..MISS WANIE..

Projek beliau yg berunsurkan "mas cotek"...

Q & A session..

Sebelum kembali kepangkal jalan...

Dan lg..



Haaaa..cmne??seronok tak korang tgk pic2 ni...hehehehe...korang pon sure de gak moment yg best kn..meh share ngn patik meh..

Jumpa lg dilaen masa yee..

Tata titi tutu~~

You Might Also Like

2 komen