::Bila Aku Berangan::

Sunday, October 24, 2010

Salam sejahtera kaetas kamu kamu & kamu..hehehee..

Bertemu lg bersama Ahmad Fauzi Aryaan korang dlm dunia maya beliau untuk kali ni..sure korang rindu kat patik kan???? alaaa..korang tak yah la memalu..patik ni bole bc tau firasat korang sume tau…hahaha..

Baiklah entry kali ni patik saje je nk gelak terbahak-bahak kat teman rapat patik yg kire ala-ala berangan la…korang nk tau beranagn ape???

Ade hati nk BERTUNANG walupuuuunnn………………………………

Ni bg patik mmg satu penyakit kronik tahap baba & nyonya la gamaknye..bukan pe teman baik patik beliau bru dpt tau yg BAKAL LAKI beliau telah mendapat sejumlah wang selepas berlaku 1 kemalanagn kire-kire 6,7 bulan cm tu laa..dan terbaru laki beliau telah mendapat imbuhan yg sangat banyak hasil dr claim kat SOCSO..so pe lagi si laki tu dok plan la duit untuk bli brg2 betunang la pe sume...yg teman baik patik ni plk dok crite la pung pang pung pang kat patik cm ujan lebat dok ajak patik teman kan beli barang tunang beliau..lawak la teman patik ni..almaklom la duit dh de kat tangan kannn..so mcm2 la otak tu dok pikir nye sebelum duit habis katenye..

Tp yg menjadi msalah nye benda ni sume teman patik ni buat dh dpt persetujuan mak pak teman patik tu ke belom??? ade hati kan kau budak…hehehehe…nk kene sumpah jd tong gas??? Tak mau kannnn…lalalala~~

Entry ni bukan pe la teman-teman..just patik nk cite lawak la punya berangan budak ni..belom pape pon dh pikir poyos je..patik as a fren pd beliau just tak mo la dia buat keputusan cm terburu-buru..patik bukan hape menda cm ni kene lapikir proper so bru la mjlis nye GRAND gamaknye ala-ala weeding of the centuary..keh keh keh…

Kawan-kawan patik yg laen pon la ni dok dh setat antar jemputan kawen cuti sekolah nnti..so penuh la gamaknye schedule patik cuti nnti la plk..hehehe..

So akhir kalam *cewwahh*…lu pikir la sndiri…

Jumpa lg..Babai~~

You Might Also Like

13 komen

  1. Uishhh gamba singlet ungu tuh x leh blah tol..hahah.

    Lg satu ckp ngn kawn tuh..simpan la duit tuh..pastu kawen je tros..jimat aper.

    ReplyDelete
  2. lumut:
    nape???tu free photo shoot laa..so ikot je la pkai pe depa bg pon...lalala...


    betoi kan..simpan then tros je kawin...

    ReplyDelete
  3. ramai ye nak khawen..
    nak khawen jugak la cuti2 nie..hahha
    dlm mimpi je la..

    http://danieldeadie.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. zoey:
    bole je...t mai jmpaut kte la yee...

    ReplyDelete
  5. zoey:
    bole je...t mai jmpaut kte la yee...

    ReplyDelete
  6. e.d.y:
    jom pakat kawen ujung taun ni jom...berjemaah lg mau???

    ReplyDelete
  7. bagus2 boleh maen pirasat2....

    ReplyDelete
  8. fiq fikri:
    nape nk aku bc pirasat ko ke???meh meh meh aku tilik...hehehehe~~

    ReplyDelete
  9. salam perkenalan..^_^
    jgn lpa ajk blew nk kawen naty..
    hehehehe

    ReplyDelete
  10. mye:
    salam perkenalan too..
    heeppp x lupe nye geng blogger...siap wat khas lg..hehehe..

    ReplyDelete