::Bila Teruna Diragut::

Wednesday, October 20, 2010

Salam semua..

Mode: RINDU~~
Song: Ah RINDU lg...
Status: RINDU kamu.....

Weeehh korang jgn salah tafsir ye ngn mode sume yg tertera diaras k..RINDU giles Ahmad Fauzi Aryaan kat blog beliau ni je haaaa..rs cm nk lempang ulang alik je muke beliau...hehehe...patik bukan pe geram sebtap sume la ngn internet kat umah patik yg dh brape hari tak elok2..payh weh nk wat keja yg berunsurkan INTERNET if sume breakdown gitu..

Haaaaa..korang jgn cepat nk melatah ye ngn tajuk entry patik yg tetibe ade unsur2 berbaur ni..hehehe..patik bukan hape lately ni mcm2 la menda dok jd kat patik..korang penah tak rs diri TERCABAR????

Bukan hape...semlam patik p pasar malam..besa la klu dh kat pasar malam tu sure la jumpa segala keturunan patik zaman skolah...yg dlu nye p pasar mlm single la ni dh berdua...tp yg tak bole belah pantang terjumpa je kat pasar or mne2 la sure bunting...amboi produktif betoi naaaa hang!!!

So berbalik smula dengan kisah pasar malam tu..jmpa la patik dengan kawan a.k.a besfren patik yg dh agak lme tak jumpa..so km cm besa la bersalaman tp tak la smapi laga pipi ok..hehehe...so soklan yg besa depa tya patik ape korang tau???

Sorang je Ahmad Fauzi Aryaan??? dengar cite dh nk tunang..bile lagi???

Weeehhh..tak ke mati kejung jap patik time tu...entah bebile la patik nk betunang...mne2 la diorang ni dengr laaa...couple pon xdok lg ok...nk betunang celah mne laaa...IM SINGLE !!!!hehehhehe~~

Paptik pon dengan ala-ala jejaka melayu terakhir menjawab:

Betoi la tuuu..tgu je ujung taun nnti yee..ujung taun bile korang tgu je laaaaa~~gile ko jwpan artis weh..

Dalam pd tu patik pon knal2 la ngn isteri beliau yg kini dh sarat mengandung ank sulng beliau yg usia perkahwinan beliau dlm 1 tahun..rezki ko la kwan ku...aku belom de rezki la lg...sebelum belah beliau sempat la mmberikan call card beliau kat patik..TQ fren...

Tetibe on de way nk blik tu patik cm pikir..."weh umur aku dh lanjut ni..kwan2 sume dh beranak pinak..aku???" tp bile pk kan semula arghhh biarin saja dong...diorang hal diorang..aku hal aku..lg pon patik still lg tak abis blaja..so harta eset sume patik tak de..nk kwin bukan senang..tak kan nk bg anak bini makan dgn KASIH SAYANG??? kenyang ke??? *persoalan disitu...

Patik klu bole nk bli keta BMW 5series kaler putih tinted itam gelap, umah banglo harga 1juta ke..then bru la nk pikir kawin sume 2...*berape la umurku time tu agak-agak nye ek????hehehehe..

Betoi la kdg2 keadaan ni la yg membuat kan kite makin serabut..bagai TERUNA DIRAGUT ORANG dengan persolan demikian..padahal bila dipikirkan semula tak de menda pon..jz bergantung cmne kte handle sume tu..JODOH, REZKI sume kat tangan NYA..kite hanya berdoa yg terbaik untuk diri kite kini dan akan datang..

Ok laaa..patik nk berundur dri dlu yee...de crite lg patik update lg ok..

Jumpa lg..Tata titi tutu~~






You Might Also Like

14 komen

  1. salam

    semoga impian anda tercapai.

    ReplyDelete
  2. MR AFA sudah berusia berapa skrg? haha, anyway, semoga cepat dapat jodoh ye, dan semua doa dimakbulkan:D

    ReplyDelete
  3. fifey:
    kte bru 25..mude lg kot kan..hehehe...AMIN hendaknye..

    ReplyDelete
  4. hahaha~ teruna diragut ek?? adoilah~~ x tahan statement beliau tu...erm,try lah mncari2 k0t ade yg leakt d hati es0k2..

    ReplyDelete
  5. cahayemoon:
    hehe...alah bio la time menentukan..lalala..

    ReplyDelete
  6. lelaki melayu terakhir?????
    ahahahahha....

    ReplyDelete
  7. cam my bro dolu2..cbuk kumpul herta skang dh tua baru kawen,cbuk nk tambah ank hahahah....

    ReplyDelete
  8. fiqfikri:
    ye laaa..knape de msalh????hehehe

    ReplyDelete
  9. zoey zau yah muhamad:
    ye ke???ah xpe..laki no hal kwin lambat...heheheh..

    ReplyDelete
  10. hehe.. funny! umo baru 25.. takpe, muda lg. tak payah pening2. mak bapak pun tak bising kawin lambat. hihi. jodoh, ajal, rezeki semua kat tangan Tuhan. kita cuma usaha, doa dan tawakal. kan? kan? enjoy single life selagi boleh. :) tp kalo dah jodoh sampai awal, ok la tu. hihihi~

    ReplyDelete