::Dia Blogger HEBAT::

Tuesday, October 26, 2010

Salam semua..

Ahmad Fauzi Aryyan korang mai lagi untuk post entry beliau..arini patik cm tercuit nk buat entry ni coz de antara kawan patik dok bertanya "best ke ade blog ni??" then de pulak yg dok bertanya patik "ko tak rs ke privacy ko dh terganggu kat cni??"..hmmm bila dipikirkan ape yg kawan patik ni tanya ni YES untuk jawapan nye.. ade gak la betoi nye...privacy kte kadang kala akan terganggu dek ade sebilangan insan yg akan mengganggu kte secara 'senyap'.. even patik pon bru je dlm dunia ni tp patik dh mula rs menda alah sume tu..tp wat pandai je...hehehe..

Bagi patik yg bru bergiat ni pon pikir blog ni jz cm diari je la..patik tak la mengharap pape dri dunia blog ni pon..lgpon blog patik ni jz cm teman dikala patik bosan2 je..malu gak patik ngn blog patik ni..rs nye sume kisah crite suke duka je..xde pon segala info ke hape dlm blog ni..jz blog santai la kot gamaknye..patik suke share & if dpt komen yg bernas patik akan cb pakai sebaik mungkin..

Blog patik ni tak la sehebat blog teman patik AIZUL MARCELLO yg meletop2 ni..patik pon bangga gak de kawan cm beliau ni..haaaa meh patik crite meh..perkenalan patik pd mula nye dengan beliau sebagai silent reader telah menjadi rapat bila beliau menegur patik di satu laman maya..gile kau tak sronok bila blogger hebat tegur ko..patik pon berbesar hati bak lori jengkaut tanah merah to be his fren..patik suke de way beliau menulis & pic2 beliau pon sangat santek ok..so mmg sedap la nk sejuk kan mata ni...haaaaaahhh sejuk nye mata~~

Nak tau permulaan cm ne la terbina nye .:DUNIA PATIK:. ni??? akceli dunia patik ni muncul bile patik cm tertarik ngn penulisan 1 blogger dlu yg mneggelarkan diri beliau BETA.. *dh lme dh smpai patik pon dh lupe blog dia pe name..so patik pon ckp..."arghhh dia dh BETA, bio aku pakai PATIK la pulak..kte cube try test ngn PATIK ni" ...so muncul la .:DUNIA PATIK:. ni... nme tu cm unik je patik rs..tu ape yg patik rs la yee..korang patik tak tau la ek..

To AIZUL MARCELLO ..GOOG LUCK fren..moga kmu lebih success dimasa depan..kmu bg patik seorang ikon dlm dunia blog ni..kamu dh de kat level kamu sndiri..YOU GO FREN!!!! kamu bukan je teman blog tp teman pinjam bahu *ade ke perumpamaan teman pinjam bahu???hehehe...

Naaahhh gitu la coretan patik untuk entry kali ni..entry ni bukan lah untuk memancing undi ke pancing ikan ke hape yeee..sila jgn serkap patik yee..patik jz nk share kekaguman patik terhadap insan2 bertuah kat muka bumi ciptaan-NYA..hari ni hari beliau..sok luse mane tau hari kamu, kamu & kamu kan teman-teman...tak gitu????

Jumpa lg dilaen siaran yeee..

Babai...tata titi tutu~~


You Might Also Like

23 komen

  1. gud luck dalam dunia blogging.. hahaha...

    ReplyDelete
  2. satu je rahsia nak bgtau kamu pojie, kamu tulis ikut kamu..kamu jgn ikut2 blogger hebat mcm hanis marcello ke mahupun aizul zalikha....yg pnting kamu jadi diri kamu sndri! percayalah, kamu akan ada pengikut kamu sndri!!

    eh eh eh nak tau tak word verification kat bawah nih tulis 'lesbo' hahahaha

    ReplyDelete
  3. Jadi diri sendiri jew dlm blog

    :)

    ReplyDelete
  4. aizul marcello:
    yesza...petua tu akan kte try test cube pakai demi menjamin kewujudan kte dlm dunia maya ni...

    cam tomey je bile tetibe BERTUKAR..hehehe..

    TQ ek..

    p/s: ingt dh x lupe dh kat kte..

    ReplyDelete
  5. cik noor:
    betoi cik noor..org suke ke x ikot diorang laa..jnji kte x hipokrit..

    ReplyDelete
  6. ap mksud tmn pnjam bahu??hehe
    smoga kta dpt brkongsi pengalaman & pengetahun dlm blog...huhu :)

    ReplyDelete
  7. mye:
    teman pinjam bahu ni..
    cm ni laaa..klu kte sadis ke hape kire cm tempat paling best nk landing kat bahu la tempat paling ssuia nk sob sob sob..heheheh

    ReplyDelete
  8. laki pon nanes pnjam baho org kew??
    hehehe

    ReplyDelete
  9. laki pon manusia la dik...ade hati n perasaan..so perlukan teman nk share sgala..x kan ppuan jeee...

    ReplyDelete
  10. yeah...agree with aizul..
    u just need to be urself in ur own blog!!

    x kire la blog org letop ke ape, yg ptg da way u color ur blog...ok dude..

    ~ DanieL AdiE ~

    ReplyDelete
  11. adie:
    yes bro..i pon as bdk bru blajar akan pelajari pe yg org sinior dh penah perolehi..neway TQ atas nsihat trsbut..

    ReplyDelete
  12. kenape name aku xde,,???hampeh agaga

    ReplyDelete
  13. peehhh, kawan dgn aizul marcello ke? bestnya! dy siap komen la plak.. jeles2. T.T

    ReplyDelete
  14. yes..blog aizul marcelo sngat menarik..mcm mne dia katakan..smuanya dari hati..kne ikhlas..jadi diri sendiri..aku juga ingat kata2 dia..

    to fiq fikri..ko jngan nak perasan..haha..
    tpi blog ko pon trbaik..nnti aku post entry psal ko..kesian pulak kawan ak nie..haha..:P

    ReplyDelete
  15. amir aku tak giler glamour cam ko...
    kalau nk letak jugak..ajk membe sekali..aku izin kan.btol tak fauzi..ckp ye!!

    ReplyDelete
  16. fiq:
    ko pya turn nnti laaa..entry ni jz cm tribute laa..ko pya turn tgh Q ni...tgu yee..

    ReplyDelete
  17. pinky:
    km kwn teman pinjam bahu lg..heheh..

    kmu pon abg ben dh komen kan..jales jap..hehehe..

    ReplyDelete
  18. amir naufal:
    yes..nasihat seorang blogger sinior..jz b ur self walaupon org dok ckp blakang..

    ReplyDelete
  19. pojie yang popular !! be yourself...i love u just the way you are !!! thats why we still fren until now !!!

    ReplyDelete
  20. yat:
    xmo la ckp cm 2...aku bru lg dlm dunia ni..laen la ko..

    neway TQ ye support aku..TQ sgt2...

    mode: TERHARU

    ReplyDelete
  21. thanks good article. salam sahabat

    ReplyDelete