::Happy Ulangtahun::

Friday, October 22, 2010

Salam sejahtera..

Happy birthday to you..
Happy birthday to you..
Happy birthday to WANIE..
Happy birthday to you..

Kembali berceloteh pong pang pong pang bersama Ahmad Fauzi Aryaan korang untuk edisi kali ni...

Korang nk tau tak, kitorang celebrate BIRTHDAY kawan lab kitorang.. MISS SYAZWANI DZOLIN yg ke- teeeetttttttt tahun..moga dimurahkan rezki dan dipanjangkan umur la yeeee... surprise besday ni km plan malam semalam ngn member2 lab terchenta patik..DANIAL,DINI, FARA, NIK, INA & LELA...

So seperti yg dijanjikan km bercadang untuk prank a.k.a celbrate small besday a.k.a mkn2 kat Kanny Rogers Rosters, Plaza Alam Sentral Shah Alam...km telah bergerak kesana dlm koi 1 dan selesai berZOHORan kat cna dengan jayanye..hehehe..

Plan ni telah patik dh berkomplot bersama teman2 lab laen dan special ckit kat DINI selaku insan "sok suci" of the day la bole patik gelarkan kat beliau cz beliau sgt2 pandai berlakon...hehehe... *DINI i looike your acting~~

So bila mangsa dh siap bersedia kat tempat yg dijanjikan..km pon pe lg..terjah dri belakang beliau smbil nyanyi..mujur kat restoren tu tak de orang rmai..so km buat pandai kering je cm kedai mak pak km de share je..heheheh..

Beliau rupe cm mane time tu??? OMG jgn ckp laaa..cm terharu la kot..mne tak nye mmg patik & fara ckp tak bole nk join beliau lunch today cz km de hal laen..then tetibe muncul la km berdua bersama kwn2 lab yg laen..hahahaha *gelak syitonirojim ckit..

So korang tgk la sikit picture yg sempat patik titipkan untuk tatapan bersama... *gile ko ayat titipkan tuuu..hehehe


Sebelum memulakan misi prank !!!!

Pakcik ko wat pe cik???? hamboi DINI suke ek...

On de way ke parking lot, mamat ni sempat kan nk pose dlu..hehehehe...

Kek of the day..."Happy 'tua' day "..


Sebelum kena kan orang RONDA time !!!!




Suke nye ek korang..lalalala~~


Masa yg dijanjikan pon TIBA....


Betapa terkezut nye besday gurl kite ek....hehehehe..

Kek bertatah lilin..bole???

1,2,3 hembussss fuuuhhh~~

Moga murah rezki dan panjang umur yeee..

Order makan time...

Teman seLAB patik..


Kredit kat DANIAL atas usaha untuk mengCAPTURE picture2 candid ni.. yummmy nye makanan itu *good try pakcik...







Sebelum pulang...


Sebagai bukti telah selesai celebrate yeeee...


Haaaa...cm tu la crite nye surprise clebrate besday gurl kite..sori la if patik tak sebarkan brita ni kat kwan2 lab INTEC...patik & kwn2 lab INDUK pon last minit plan ni..korang jgn terasa ek..patik mintak hampun dri ujung bucu lab INDUK smapi bucu lab INTEC k kengkawan...hehehe..de ms lg kte lepak memalam plk ek..gelak2 sampai lupe daratan ke ok mau tak???

Sampai bertemu lg la ye...last words "HAPPY BIRTHDAY MISS WANIE"... *tepuk tangan...

Babai...

p/s: INGAT geng INTEC korang mesti p dinner postgrade ok next month...patik dan jemaah lab INDUK akan mai jua..


You Might Also Like

10 komen

  1. Salam
    Selamat hari lahir buat Miss Wanie

    Meriah nya sambutan !!

    ReplyDelete
  2. happy birthday to her..kem salam yer..hehe

    ReplyDelete
  3. daku jeles.
    sekian harap maklom.
    kate nak lunch.
    skali ina btau kol 2pm plus2 baru start.
    akak sampai sini kol 3pm ok...
    serius saya sadis!

    ReplyDelete
  4. linda:
    lorrr..ye ke????adus gue x tahu deh..
    ingt akak smapi dlm koi 4++ cm 2..so x ajak pon..mmg dlm koi 2++ cm 2 br nk stat prank..km siap zohoran dlu kat PAS..

    ReplyDelete
  5. faiz farish:
    kaannn..sgt mengghairahkan...hehehe..

    ReplyDelete
  6. heidi:
    mmg pon..jales x????
    nnti bole la kne kan kmu palk pas ni..mne tau kannn..hehehe

    ReplyDelete