::Hari Terakhir::

Friday, October 15, 2010

Salam takzim semua...

Kembali lg bersama Ahmad Fauzi Aryaan diruangan maya beliau .:DUNIA PATIK:.

Dalam meniti hari ini atau hari-hari mendatang yang mmg ada kala pahit, maung, masam-masam kelat dan seumpamanye la kn..kte mesti tak terlepas untuk merasai hari-hari terakhir..tak kire la hari terakhir sebagai student ke, sebagai orang bujang ke, hari terakhir jd orang tas muka bumi ni ke dan ape2 je la ikot cite rasa msing-msing k...

Tapi kali ni patik jz nk meREPORTkan hari terakhir ms patik dan deligasi kat PWTC atas urusan kerja..*ceeewwwaahhh~~


Outfit of the day...*malas nk formal..ari-ari terakhir katenye kannn~~

Breakfast time..

Suke je korang kannn..

Ni korang gadoh ke????

Presenter dri JEPUN sedang berucap..

Teman seLAB patik juga memPRESENT labwork beliau dihari terakhir..

Pose ngntok akceli..wakakaka~~

Lunch time...bersama wakil dri UKM dan UTM..

Bersama 'rakan artis' selepas km sama-sama shooting..hehehe..

Juga bersama "teman artis"..

Sebelum wrap untuk pulang usai shooting...POSE TIME!!!!






Amacam?? orang kate bekerja smbil berjimba amat laaa NIKMAT ok!!!!!



FARA & ZAKIAH usai shooting..

Babai tata titi tutu PWTC...entah bile la dpt pijak cna lg..*cewwah feeling obesea jap weh..


Sepanjang berada PWTC Kuala Lumpur MALAYSIA ni...*tetibe feling cm conference kat obesea* patik dan kerabat tak terlepas dengan mcm2 rasa especely letay & mengantuk yg MAHA hebat...yang patik ingt lg time hari ke-2 mmg msok2 je hall tros patik amek seat baek pya blakang & buat ternakan 'tahi mate'...*tipu xde la sampai taik tu kuar ok...

Tp semua nye amat memberi pengalaman la kat patik dan kerabat..bg patik pengalaman menjd presenter mmg sgt bermakna lebih2 lg labwork patik dan kerabat mendapar respon dr 'peminat' km yg secara kasar nye berbangsa JEPUN...*lagi la feeling obesea ok!!!

Harapan??? hmmm..besa la sebelum berundur keblakang pentas *al-mklom la bru pas jumpa 'rakan artis' kaannnn..* patik berharap dengan teguran semua tu bole la membantu untuk patik dan kerabat membuat & membetulkan labwork kami..

Akhir kata..sambut lah peluk, tiyom patik ni utk pembaca semua yg selalu support patik scara langsung atau tak langsung...

Jumpa lg dilaen waktu..

Tata titi tutu~~

You Might Also Like

4 komen

  1. wow...shooting ngan artis gitu...haih~

    ReplyDelete
  2. linda:
    harusss la kak feeling hartis gitu...hehehe...

    word of d day "rakan artis" bak kate fara..hehehhe

    ReplyDelete
  3. hye, first time ziarah ur blog.. interesting storyy.. hehe... that wa zizie izzete rite?? hampir tidak cam itu beliau... keep it blogging!!

    ReplyDelete
  4. fifiey:
    yeszaa..itu zizie..patik jumpa beliau ms kat cna..mmg kat luar laen ckit muke dia..myb x de makup kot..

    neway TQ mai bc blog patik yee...

    ReplyDelete