::Ilmu Lalu::

Monday, October 18, 2010

Salam semua...

Hari ni Ahmad Fauzi Aryaan korang ni cm nk bercite sikit.. cite ni dh mencanak2 je patik simpan dlm poket suar ni..hehehe..

Mode: Semangat yg KEMBALI...
Lokasi: Lab terchenta..*sensorang disini..
Song: Ada bayangmu...


TQ hencek google


Korang pernah tak rs cm tetibe bersemangat nk wat keja..haaa...cm tu la patik rs NOW bile pulang dri macm-macm seminar..mood cm nk wat keja tetibe mai..bukan pe mengharap kan result yg BERKUALITI katenye akan patik dpt so time viva t tak de la judge nk menentang patik...ceeewaaahhh~~harap nye cm tu la yee...AMIN

Crite tentang SEMANGAT ni patik teringat la ms zaman2 belajar dlu..kau gile tak semangat dlu..dlu time exam je wehhh kompom lepak library..balik kolej jz nk makan lunch & diner je...laen2 nk cri Ahmad Fauzi Aryaam sila jumpa kat libry!!! dulu zaman blajar patik ni jenis yg kuat cemburu tgk mmber dok study mengadap buku & melekat atas krosi 24jam...wehhh x bole belah laaa..PSYCO sehh~~

So jalan yg paling selamat patik melarikan diri ke libry...tak de orang nk tgk patik wat keja hepa..lg senang hati patik study kat libry ni *rindu seh zaman libry dulu-dulu..patik akan melarikan diri time roomate patik or kwn2 bilik patik yg sebelah-sebelah dok tido lg dlm koi 9am cm tu laa..*gigih kan nk larikan diri..hehehe..patik tak bole la nk g libry time-time kwn patik dok 'idop'..kang de la mulut puaka ckp "aceceeehhhh Ahmad Fauzi Aryaan g libry weehhh".. tak cm mulut longkang ke cm tu?? tp tahan kn telinga je laaa..

Tp pikir-pikir lg mmg lawak la...yang tak bole belah patik dok GIGIH larikan diri k...hehehe...lawak beno laa..tp sume tu la yg patik teringat-teringat & RINDU sgt time tu...

La ni sme tu tinggal kenangan je...kenangan yg tak akan patik lupekan..ingt cite tu sure patik gelak sorang-sorang...korang mampu cm patik maen lari-lari???tak kannnnn...

Ok laaa..sje je patik nk recall cite lme2 share ngn korang..patik pasti korang pon sure de lg menda yg geletek hati hempedu kan..so meh cite meh ngn patik...

Jumpa lg yee...

Babai..tata titi tutu~~




You Might Also Like

4 komen

  1. haha..yeah right..now bila baca entri2 orang lain yg sibuk nak final exam next week, teringat zaman2 belajar dulu..time nak exam tu mmg duk kat fac je, umh tu tempat tido je..da mcm hotel..haha

    ReplyDelete
  2. iyllienaz:
    kaannn..sme la kte dlu..bilik kat kolej tmpat tidoq mkn n tkar bju jee...laen2 sume jmpa kat libry...hehehe...tp zaman 2 dh abis dh..

    ReplyDelete
  3. satu lagi nak bagi tips...sehari sebelum exam pergilah tgk wayang...huhu, banyak ku buat camtu. paper tu kompem dpt A...haha

    ReplyDelete
  4. matjang:
    slalu gak wat menda cm 2...hehehe...sgt BERANI MATI!!!

    neway cngrate jd folower ke-1000 blog abg eq..

    ReplyDelete