::KeCAPEKkan::

Sunday, October 10, 2010

Salam semua…

Bertemu lg bersama Ahmad Fauzi Aryaan korang dlm edisi entry terbaru beliau..heheheh..

Entry kali ni patik nk bercerita la yang patik rs tak tenang sejak kebelakangan ni…semalam (9 Oktober 2010) umah pakcik patik ade wat kenduri cukur jambul cucu beliau a.k.a ank buah sedara patik kat BANTING..patik bergerak dri umah lebay kurang koi 4pm cm tu laa.. on de way patik ke sana bersama mak pak patik TETIBA kat area DENGKIL patik bole terlelap kejap..mujur la pak patik sempat melontarkan vocal bak halilintar kearah patik..patik cept-cept tersedar…ALHAMDULILLAH sume slamat..mmg lately ni patik sgt2 serabut, letay badan pale otak sume & cm tak cukup tidur ngn tenang..korang nk tau nape patik jd cm ni????

Naaaaaahhhh ni la menda alah yg buat kan patik tak tenteram segala smpai hampir2 kemalangan..


Sila BUNDAR kan mata anda SEKARANG !!!!


Patik akan join 1 conference yg ade berbaur international conference under Institut Kimia MalaysiaPatik kat PWTC KL bermula SELASA (12 OKTOBER 2010) hingga KHAMIS (14 OKTOBER 2010). Patik akan present oral ok on FIRST DAY, 12 OKTOBER 2010 tu!!!!! yahoooo…sob sob sob..dh la first day then patik & kawan patik dr UiTM je wakil MALAYSIA ok..bukan wakil universiti tp MALAYSIA..*lg la aku tak bertenang pale otak segala..mane tak nye tgk je senarai peserta dlm grup patik tu semuanye nama-nama insan-insan dari JEPUN ok..J.E.P.U.N haaaaa pandai pon eja..orang kate orang jepun ni hebat-hebat..adoiyai..lg la patik cm nk tercabut lutut...

Sekarang ni dok buat paper & slide..dh hampir-hampir nak siap..ni klu kate perasaan patik la ni kan korang nk tau jwapan nye hape?? Haaaaaa…ni jwapan nye..”aku sgt penat & nk rest pas sume ni setle” …tetibe pale otak ni teringain nk p SABAH..tak kire laaa..p gamble jeee..orang kate best kat sana..dpt tgk pemandangan kat sna pon best kan..nk rehat kan pale otak n badan yg terasa kat bahu ni ade guni beras 30kg…*hambek kau!!!

Korang doakan patik sihat & bole harungi sume ni..Time kaseh la pd yg bg sokongan kat patik since patik hampir-hampir jatuh tergolek..JASAMU AKAN PATIK KENANG!!!

Now patik nk smbung merepek belatih slide ni..korang pon jg diri la yee..de ms next entry patik cite lg k..

Jumpa lg..

Tata titi tutu~~

You Might Also Like

4 komen

  1. weee~selamat ber"oral" presentation...inshaALLAH everythng gonna be okay la...sbb akak dah biasa dgr talk japanese...biasa je...no worries be happy!

    ReplyDelete
  2. linda:
    ye ke kak???org cm seram je dgr JEPUN-JEPUN ni...ni pon dh cm PENAT sgt!!!jom holiday~~

    ReplyDelete
  3. hehe
    pojie...
    ko minum air penerang ati dlu...

    ReplyDelete
  4. apis: sudah terang lg bersuluh..wakakkaa~~

    ReplyDelete