::Kembali Ghairah::

Wednesday, October 13, 2010

Salam semua...

Now mood pon dh kembali elok..
Makan pon dh kembali selera..
Tidor pon dh kembali tenang..
Mandi pon dh kembali BASAH....

Korang jgn pikir pelik ok tgk tajuk entry patik kali ni yg agak BERBAUR..bukan pe pon..x lebay pon mksud nye ok...

Yg patik maksud kan ni patik dh selesai HAZAB patik as presenter kat conference 16MCC2010 kat PWTC..tp smapi khamis still kne p gak...*makan sedap ok!!!..adus korang jgn cakap la betapa nebes nye patik ok...tgn ni SEJUUUUUKK sgt..nk pegang orang kwn2 patik sume pempuan..no no no ok!!!!!HARAAAAAM...

So berbalik pd kesah patik td..mmg sgt2 teruja la kot cz patik n kwan patik je dri MALAYSIA dan yg paling kelakar sikit, patik n kwan patik je yg present lab work patik yg cm terkedek2...yg laen sume nye LECTURER yg purely dri universiti hebat kat JEPUN dok cite pong pang psal lab depa tu...mmg terkejut keja depa wehhh..

Lg 1 kan bole pulak organizer depa bole panggil kwn patik PROF. ok...gelak beso patik n kwan laen tp AMIN kn je...mane tau rezki ke kannn...lg 1 yg lawak, chairperson dia ckp patik cm "rock star"..hahahahaha...wahhh tetibe cm rs nk perform ala-ala ariel peterPORN jap je rs...ape pon best la dpt experience kat cna...

So patik x tau nk cite pe..korang tadah je la bijik mate korang k..ni de sikit picture km untuk hari pertama...


Sabar menunggu encik driver yg MAHA lambat~
~
Dah sampai destinasi...PWTC KL je ok !!!!

Lihat lah DUNIA...nama patik tersenarai lg..lalalala~~*nebes nk MAMP** korang tauuu...

Ina bersama poster beliau...

Tumpang sekaki bole????

KAK LIN yg pose ala-ala DUTA orkid..

Hambek kau..time ni nk isi CV untuk present jap je lg...

Cuak sehhh~~

Bermula laaaa ucaptama patik~~

Q & A session..*soalan depa ni MELETOP ok!!!!!

Beliau ni la disangkakan seorang PROF...amin~~

See..ade tokoh kan as PROF... *ampun FARA...

Tea break...

Hamboi..korang ni sign board ni pon jd kan...

Dikerumuni orang ramai...

Antara presenter JEPUN yg sempat diorang ni "tangkap"..

Pulang ke pangkal jalan..


Naaaahhh..cm 2 la cite nye patik n kawan patik dihari pertama conference..sgt2 seronok cz de la dpt pengalaman bru as presenter...insyallah ilmu ni bole la dipraktik kan lepas ni...

Ok laa..patik nk p PWTC ni lg...de kwan patik akan present...moh la kite pakat mai PWTC meh..

Jumpa lg..

Tata titi tutu~~

You Might Also Like

13 komen

  1. TAHNIAH!boleh cont berblogging...

    ReplyDelete
  2. hurm.. patut la shin tunggu dia xde.. rupanya arini bz lagi ek... hemo hemo hemo...

    ReplyDelete
  3. Faizfariz:
    =)

    eqbalzack:
    TQ abg eq..pas ni nk jd cm abg laaa..hop so~~

    im shin:
    ye laaa...sy sgt bz lately ni..tp pape sure kte update sumting punya..

    cahayemoon:
    tq yeee....sgt2 best!!!

    ReplyDelete
  4. hoit pojie !!! kau ni makin glemer semenjak aku tinggalkan UITM kan..cayalah beb. jangan lupakan aku bila da berjaya taw !!

    ReplyDelete
  5. hentakbelipat:
    tak la seterer ko beb..hehehehe

    yatre:
    glamer ke???ckit ko...wakakak..
    aku x lupe mmber la weh...lg2 ko yg gile2 kan..hehehe

    ReplyDelete
  6. pojieee! congratzzzz..lepas dah present..mesti lega gila kan..happy for ya babe..banyak menang award. (award katenye ) Tak sia2 usaha ko selama ni kan..Good job! ;)

    ReplyDelete
  7. ririn:
    TQ ririn..mmg sgt2 lega..pas ni x tau la azab pe plk mai..hehehe


    award??yg mane gamaknye..*tetibe feeling cm byk award gamaknye terima..hehehhe

    ReplyDelete
  8. EH conference nih! enchik pun ada join!
    presnet jugak time ni

    rasanysa enchik perasan patik nih ..
    cuma time tu mungkin takkenal kot..

    rasanya 2012 pun ada pegi Kuching sarawak unuk conferens kan

    ReplyDelete