::Letay + Penat =LAHANAT::

Saturday, October 16, 2010

Salam dan selamat pagi..

Hari ni patik terasa cm nk share yg patik berasa cm penat,letay dan sebagainye dengan perangai2 orang sekeliling ni..

Korang cb tgk tajuk je pon sure korang ckp pe la Ahmad Fauzi Aryaan ni dok sound KASAR dan tak berbudi bahasa kan...patik bukan pe..patik rs BAHASA cm ni je ssuai untuk orang2 cm ni..patik dh penat nk melayan perangai2 orang yg pernah dtang dan pergi dlm hidup patik x kire la kwn ke musuh ke..

Lately ni benda2 atau kisah2 silam patik sering muncul secara tidak sengaja dikala patik sedang mengecapi kehidupan bru patik dikala ini...*ceewaaahh puitis gitu..Benda2 remeh cm ni kadang2 kala menyerabutkan pale otak patik yg dh sedia serabut ngn keja2 patik then tibe2 mai plk menda2 anasir luar yg cube mengingatkan patik dengan kisah2 silam patik..AKU BENCI!!!!!!

Dikala patik happy dengan kawan2 lab, kawan2 FB dan juga kawan2 blogger dan tiba2 kisah & kenangan lma muncul semula membuatkan patik cm hilang arah tuju a.k.a tumpuan..kenapa la ko muncul smula slepas mcm2 menda jd weh??aku rs aku dh xde menda ngn ko..so knape ko muncul dan ingtkan aku kisah2 lme ek???aku paling pantang orang ungkit dan kuarkan cite2 lme...PANTANG ok!!!!

Patik rs kisah dulu2 tu dh lame tutup buku ok..now patik de life yg ala-ala cm artis & patik gembira!!!!yahoooo~~ko mampu???sure tak kan punya kannnnn..hahahhaha..so kepada insan-insan, orang-orang yg berkenaan sila la pham bahasa yee yg patik la ni xmo diganggu atau di momok dengan kisah-kisah lma...aku HAPPY NOW!!!!!

Patik tak suke la situasi cm ni..tp patik pasti mesti ade hikmah dengan sume ni..DIA nk tgk betapa kuatnye patik untuk menghadapi situasi cm ni..terima kaseh pada DIA kerana dengan semua ni membuatkan DIA ingt pada ku..alhamdulillah..

Akhir kata dri patik..hargai la kawan anda, BF anda, GF anda dan yg paling PENTING hargai la DIRI ANDA sendiri..kerana hanya ANDA je yg dapat memahami DIRI ANDA sndiri...

Sekian untuk hari ini..Jumpa lg yeee..

Babai...tata titi tutu..


You Might Also Like

7 komen

  1. xmo la dia emo ek.. kamu kan hebat.. jgn dulik benda benda yg remeh camtu... kalo penat.. meh shin picit2.. pijak2 ker..

    ReplyDelete
  2. alalala...masalah yang sama seperti daku kah adik????weee~org glemer mcm kita mmg sering dikejar...haish~

    ReplyDelete
  3. im shin:
    TQ shin suport kte..ni kmu pijak mati la gue..hehhehe..
    *sound indon..

    linda:
    cm berbaur sme je kak..tp akak pya lg tragis gamaknye..org pya still ok2 tp anoying laaa...

    ReplyDelete
  4. wow.... kak linda buat pengakuan....

    ReplyDelete
  5. hapis:
    2 pengakuan suke sme suke ngn aku la pis...

    *ampun kak....

    ReplyDelete
  6. tutup telinga...pandang terus kehadapan

    ReplyDelete
  7. edy:
    TQ yee support patik..yeszaa..tu yg sebaik mungkin kn....

    ReplyDelete