::Mau PENGSAN Jap???::

Monday, October 25, 2010

Salam dan selamat la semua hendaknye yee..

Mode: Sedang siap kan task..
Song: Boria anak tanjung
Status: Dah tak sayang dah...hehehehe~~

Seperti biasa Ahmad Fauzi Aryann korang mai lg nk sembang dlam alam maya beliau...

Ni haaa...patik nk crite laa kat korang..tak tau la korang ni bole trime ke tak if korang jd cm patik punya situasi..ni bukan pe de la 1 ari tu dok lepak2 la kat mamak area umah patik..then kawan patik dok cuit nk bisik la gamaknye..patik pon sua la telinga patik kot2 de la menda yg nk dia share tu rahsia kot nye..oomaigod..patik hampir jd pitam jap lepas dengar pe yg dia bisikkan kat patik ..korang sure SEXcited gile nk tau menda pe la ek dia nk gtau kn?? yeeee patik tau korang tu kan suke je nk tau menda2 cm ni kan...hehehe..

Ok la korang nk tau pe yg kawan patik dok bisikan kat telinge patik??? ni haaaa...

Mak dia nk jadikan patik MENANTU ok!!!!!!!!

So pe kate if jd kat korang??? patik???sure la kejung jap 8 saat pas dengar menda alah tu..makcik nk jdkan sy menantu?? tiyom ckit makcik...muuah30x..saba ye makcik patik ni pon keja pon dok lg..nk bg ank makcik makan pe la nnti kann..nk bg kasih sayang kenyang ke tak agak-agak nye ek??? so pd makcik berkenaan yg terbace entry patik ni sabo la ye..*bace ke??? tgu sy abis blajar dlu yeee...makcik ni sempoi laa..meh calit cikit meh...hehehehe~~

Entry ni bukan pe, patik cm terharu la de gak orang nk jd kan patik ni menantu..hehehe..bukan hape patik akan cri couple maple ni tp nnti la tunggu patik dh stabil sgala..ni pon idop pon cm huru hara je lg..aset??? lg la tak de hape lg..so tgu la ye patik dh de BWM 5series putih tinted itam yg patik slalu mention dolu-dolu k..bru la patik nk pikir segala..lg pon mak pak patik sure la nk merasa habuan dri patik lepas depa dok bergolok bergadai untuk sara patik sampai tahap cm ni..*mak abah TQ ye menyekolahkan patik smpai cm ni..

Patik suke suke bile orang tua2 suke ngn patik..patik rs diri patik diterima dan serasi ngn depa..dalam kes cmni de gak la 2,3 fmily dok kenen-kenen kan patik ngn ank depa..*ceeewaahh....tak kire la sape-sape ke if diorang dh suke atau dah percayakan kite dlm berkawan ngn ank depa..kite kne pegang kepercayaan depa tu supaya senang dimasa depan..bak kate orang klu nk berkawan, kte kne 'tangkap' klu bole 1 family dia.....tak gitu??? *step ni ok..hehehe

So cm tu la crite yg patik nk share ngn korang..korang pon patik yakin sure kompom penah rs cmne patik rs ek..

Ok laaa..jumpa lg yeee..Babai~~

p/s: muntoh ijau gamaknye ek korang dok bc entry ni..hehehe..im sori~~


You Might Also Like

3 komen

  1. hahahaha..
    untunglah nasib badan dh da org berkenan..
    hehehe

    ReplyDelete
  2. mye:
    alaaa...besa la orang akan nmpk pe klebihan & kekurangan diri compared ngn diri sndiri tgk kn...hehehe

    tp alhamdulillah la de gak org pandang baik kat patik..

    ReplyDelete
  3. nak makan nasi minyak dah ni

    ReplyDelete