::Maunye Tak KEJUNG???::

Thursday, October 28, 2010

Salam semua..

Ahmad Fauzi Aryaan korang mai lg ni haaaa..ini cerite selepas patik tertonggeng-tonggeng, terkongkek-kongkek menyiapkan kerja untuk progress report yg bg patik amat bermakna untuk kerjaya patik masa depan..*gile kau ayat.. dan patik selamat manage it...hehehe...

Patik tak tau nk ckp cmne la perasaan before nk present...entah laa patik rs lumrah kot sume orang akan merasa cm ne patik rs..

Ape pon korang saksikan la pic2 ckit yg patik boh dlm ni ek...



FARA tengah berucap..

Time NORIAH pulak...

DINI pulak..

Amalina..



Dan JENG JENG JENG....

Kakak TERCHENTA....KAK LAILA


Lepas dh siap present, time nk santap during lunch hour..lapa giles time ni...

Teman2 lab...

Supervisor patik dan lecturer yg mai...

Say babai to Ahmad Fauzi Aryaan's reader....


Selama setahun setengah patik buat MASTER dan 6 bulan sebagai RA kat UiTM patik rs ari tu la ari yg patik rs sgt2 berharga dlm keadaan patik yg klu korang tgk dh cm orang tak betoi.. *tipuuu... really mmg sangat la horror idop ni bila ms dh sampai ujung2 ni..dengan due date yg rapat2..report tu ni sgala..then latest present progress report..amek napas jap!!!!!

Tp mmg berbaloi kot bila 1 ayat ni mmg patik dok tgu setelah sekian lame...nk tau ayat ape yg patik dok tunggu???

"Ahmad Fauzi Aryaan..kamu bole start writing bermula sekarang.."

Patik cm terkejut kejung 8 minit, tak tau nk ckp hape..kire cm anugerah yg bermakna gile patik terima time ni..patik sgt bersyukur bile ayat tersebut kluar dri orang yg layak menganugerahkan MASTER berckp demikian...TQ kat supervisor patik yg semburkan ayat keramat tersebut.. *pas ni bole la stat writing..result?? jz redo if necessarily...

Sebagai HADIAH, patik telah disunting oleh teman seangkatan patik untuk ke TAMAN NEGARA..kire cm terapi la gamaknye..even kne p tolong myfren amek sample tp akan patik gunakan time tu untuk berehat jauh dri sibuk lab, sebuk segala & menikmati anugerah ciptaan ilahi.. *ceeewaahhh..lame gile rsnye tak p outdoor cm ni..hati ni so SEXcited nk tgu weknd ni..

Haaa....gitu la crite patik tok entry kali ni..

Jumpa lg next time..

Babai~~

You Might Also Like

8 komen

  1. xda pon pic patik wat present??
    hehe

    ReplyDelete
  2. aku pun dah sibuk nk mncari sumber2 writing nih..kau nk run esr kn? aku dah anta borang..nanti kalau date die aku dah tau aku inform kat kau

    buku kacip tu buku blook dari blog lagend pipiyapong, buku rare tu weh..mane nk dapat dah skang nih..kau nk usha blog die usha kat link aku, 'hilang punca'

    ReplyDelete
  3. bgus2 hri2 update blog...aku pow naek jeles...ahahha...
    buat keje jgn smpai trtongek2..nnt kentok..bau bashin wakakak
    guraw2

    ReplyDelete
  4. sunting lah sgt kan....
    bersedia utk sampling!
    yippie

    ReplyDelete
  5. amoih2 ska dia nk kuar nohh? hehe=)

    ReplyDelete
  6. Salam

    hasil kerja mesti terbaik kan dah sampai tertonggeng2x n terkongkek2x siapkan kerja

    Tertonggeng pernah laa tgk

    terkongkek tu macam mana ekh????????????

    ReplyDelete
  7. arghhhh !!! pojie aku nampak muneera fatin manan !! miss her. peluk cium dia untuk aku !!

    ReplyDelete
  8. arghhhh !!! pojie aku nampak muneera fatin manan !! miss her. peluk cium dia untuk aku !!

    ReplyDelete