::Melantak Kemain::

Tuesday, October 05, 2010

Salam semua..

Bersyukur kite ke hadrat ilahi kerana dengan izin nye dapt la patik bersua lg dlm dunia maya ini..sori yeee hari ni lambat sgt nk update crite hari2 terakhir patik dan kerabat di negeri yang BESH ini...*mukaddimah yg ade kelas tersendiri...tak gitu????heheheheh~~

Tgk tajuk pon korang sure dh bole agak pe la yg berlaku kat patik disini..YES mmg kami disini mmg dimewahkan dengan makanan...kire klu dok cni mmg tak lapar punya...ade je menda yg bole dicekik..even patik as participant SKAM23 yg diberi makanan yg SANGAT HEBAT tp km juga mencari mkn luar ok kawan-kawan...pe lg..KEROPOK LEKOR GANU !!!!

Seperti kebiasaan dimane2 conference akan ada malam OPENING CEREMONY untuk menyambut ketibaan deligasi dri seluruh malaysia dan luar malaysia..maka dengan ini MAKAN time untuk km!!!!!

Patik agak teruja sikit memandangkan ini kali pertama menyertai conference ditambah plk ngn tema yg cm bole belah dek akal laa...BATIK NITE!!!!!! patik pon pe lagi melaram ckit dengan baju yg berbau kedai ok...hehehhe...lalalalala~

Apa pon yg terjadi dlm "Melantak Kemain" ni korang tatap dgn muke selamber je la ek...if nk gelak jz dalam hati je tau....so ENJOY pic yg hade..!!!!



Bersama orang kuat SKAM23..

Teman-teman SKAM23..

Patik bersama JIJAH & KAK LIN..

Patik bersama KAK LINDA, PIKA & HUDA..

HUDA, KAK MAS & KASIM..

Alaaaaa..tomey nye depa ni...

Kelas memegang chopstick !!! *chekgu: KAK MAS..

After class..*fuuuhhhh penat nye lecturer ajar ek...

Pelajar laen melihat class pegang chopstick..

Candid time..

Sebahagian peserta SKAM23..


Ni la makanan yg disajikan..*chiness food ok...

Menunggu dengan sabaq..*qolqolah kat tekak ok...

Food presentation !!!

Pelayan kami yg sangat FRENLY !!!! *kak tiyom ckit kak....muah 30x..

Ala-ala chiness x???hehehehe..

Cube untuk memegang..

Khusyuk mengadap makanan..

Makan lg...

See patik berjaya memegang dengan chopstick...*padahal cucuk je kat menda alah tuuuu..

Perbincangan antara 2 negara pasal masalah negara...

Patik & KAK LINDA terchenta...

Waiteres yg BESH !!!!

Tarian selamat datang..

Tunggu makanan seterusnya...

Sayang adik kepada kakak nye...hehehehe

KAK MAS bersama kepala ikan kerapunye...*sedap kate nye...

Ini la wakil penuh dri UiTM SHAH ALAM..

Sebelum bergerak blik...as usual...POSING TIME !!!

JOM balik...!!!!

Naaaahhhh..cm tu laaaaa cite patik untuk kisah "Melantak Kemain"...memang best la a.k.a hapening la dinner mlm tu...pas ni cm nk join je pape conference yg akan berlangsung..hehehehe..

Entry seterusnya akan menyusul kemudian..tungguuuuuuuuu~~

Berjumpa lg..

Babai...



You Might Also Like

11 komen

  1. masakkan cina??xsuka sngt..masakan melayu gak sedap

    ReplyDelete
  2. cedapnya makannnnnnnnn.. nk jugakkkkkk :(

    ReplyDelete
  3. woah, terliur tgk gmbar2.. erkkk.

    ReplyDelete
  4. cepatla balim pojie..
    rindu ni bercampur jeles tgk pic korang tanpa aku

    ReplyDelete
  5. e.d.y:
    alaaa...dh org bg..kte mkn jee...syok wooo..

    im shin:
    meh cni meh...nk hape ek???

    pinky:
    sedap pinky..so pas ni bole la try...

    faiz:
    mmg pon sgt sedap!!!!hehehehe..

    nik: ye la hencek nik..aku blk la ni..tguuuu~~

    ReplyDelete
  6. hehe...kalau free balun je..sedap tak sedap lain cite kan??hehe

    ReplyDelete
  7. mmg makan sakan di sana...makan lauk2 saje...weeeeeeeee...tenkiu pojie!

    ReplyDelete
  8. edy:
    sgt seronok...byr la edy...km byr yuran kre byr gak la kn..hehehe

    Linda:
    TQ too kak..selonok spanjang disana...

    ReplyDelete
  9. mmmg naya je diorg letak chopstik kat situ...saje x bg aku mkn bnyak..kejap jela aku thm..sampai tang ayam tu habih jahanam aku kepak2 ayam tu gn tangan haha

    ReplyDelete
  10. hentakbelipat:
    azab weh pkai menda alah 2..aku cucuk je sume mknn 2..lebay nye pkai tangan weh...selesa je rs...pas 2 siap lap kat meja..bole???hehehhe..

    ReplyDelete