::Merentap Silaturrahim::

Monday, October 04, 2010

Salam semua...

Ahmad Fauzi Aryaan a.k.a patik in the house..ni bukan house pe ok...just nk cite pasal umah patik de wat mkan2 ckit utk nk jamu kawan-kawan patik & sedikit jiran terdekat..

Akceli benda ni berlangsung hari SABTU lepas bersamaan 2 OKTOBER 2010 bertempat di "Teratak Citra Indah" patik di Bandar Baru Bangi.. *entry ni je lambat kuar cz terlalu bz pasal nk ke TERENGGANU..

Patik rs agak seronok coz rmai kwn2 patik yg di jemput dpt meluangkan sedikit ms memenuhi jemputan patik..TQ ye kawan-kawan..

Apa pun pic ini saja yg sempat dirakam oleh lensa cmera yang akan menjawab persoalan itu.. *akceli mmg beratus lg pic ni haaa...tp ini yg terbaik di mata patik..



SAKSIKAN:



Persiapan telah siap sedia menunggu untuk diTELAN...

Menjamu selera..

Pose je la korang ni kan..

Nice pic ni...mainan cemera...

LINDA,WANIE & JIJAH..

LINDA & WANIE

Opppocot !!!!! heeeppp nk amek pe tu???

Rasain korang yeee...

FARA ape la yg ko nk amek tu yeeee...

Sedap nye ko mkn FARA...ILINE ape la yg ko kebas2 tu...

Teman seLAB..

Wanita tabah,gigih,kental....kentot....tettttttttt !!!!

Nice to see u guys!!!!

Heeeepp posing lg ek???

Bersama QAMEL & his fren... *TQ ye mai jauh..

Bersama QARL & AMIR RAYYAN... *bergegas cepat ke UIA..TQ mai..

Ramai nye wanita-wanita ini....

Muslimah grup...

Peace !!!! *tenyum sikit...

Nice this pic..cm ikhlas je NIK..

KAK LAILA & DANIAL..

Bersama KAK LAILA & DANIAL..

NIK, KAK LAILA & DANIAL..

NIK, FAIZAL & DANIAL...

Gerak bebas 1...

Gerak bebas 2....

Santai time...

Menonton jom~~

LAILA & CIK PAH..

CIK PAH & KAK LAILA..

CIK PAH & NAJJAH..

KAK AS & NAJJAH..

Pose je la kannn..

Gigit pe tu KAK???

Pose~~

Pose lg dan lg...

Since diorang ni grup yg terakhir & juga mak pak patik dh gerak balik kmpung so depa ni mengoffer diri nk tolong kemas umah patik..time kaseh ye tolong kemaskan umah..pas ni bole panggil lg la ek..heheheh


Start kemas umah...

Angkat yeeee...

Ok letak kat cni je yee...

Dh laaa FAIZAL.. nk nunjuk la 2...heheheheh

Naaaahhh cm tu la ckit cite spanjang umah patik wat mkan2 simple..ni pon extra untul mknnn itu still ade lg..cm nk bungkus bg ank yatim je mknan yg byk2 ni...SILA JANGAN MEMBAZIR..

Jumpa lg yee..

Babai...

You Might Also Like

8 komen

  1. wehh..nak lagi mknn tu...sedapppp

    ReplyDelete
  2. suka sangat p umah A.F.A
    memang tak leh belah tengok faizal pura2 jadi kuat...tergolek2 aku dibuatnyer..

    segala makanan uamh ko sedap2 dan semua feveret aku la wei..

    kem salam mak ko ek nanti..

    ReplyDelete
  3. apis:
    mai la nti..tp nk rendang ko msak laaa..kempunan..

    e.d.y:
    alaaa...kte wat kecik2 je..hehehe...insyallh pas ni kte ajk geng2 bloger sume yg rapak ngn kte...hehehe...

    nik:
    ye ke nik??tq la ye mai umah aku...since dh tau jalan bole la mai if de pape t...heheh

    ReplyDelete
  4. pergh... gigih upload gambar

    ReplyDelete
  5. eeeiii, x ajak pom? kehkeh..
    bnyk mknan tu. x elok mbazir. kuikui

    ReplyDelete
  6. seri:
    TERPAKSA laaa..kang klu x boh bdk2 ni nanges...malas la nk melayan...hehehee


    pinky:
    alaaa...bukan xmo ajak..simple2 je wat ni sume..insyallh de time t patik jmpat ek..

    ReplyDelete