::Nak Tampal::

Thursday, October 07, 2010

Salam nuuuuuu dari jauh...

Entry ni patik buat dalam bilik SEAVIEW hotel KUALA TERENGGANU (dan dh di edit semula dirumah)..sob sob sob..sedih kne balik dh!!!!

Memang tujuan patik mai cni as POSTER PRESENTER...dengan ini hari kedua conference pun berlangsung (5 OKTOBER 2010)..

Patik ditempatkan di papan bernombor 56 yg mane ini lah moment yg patik tunggu-tunggu untuk tunjukan kerja patik yg slama ni patik usaha kan...alhamdulillah semua nya berjalan lancar..

Selain menampal poster patik juga memberi sokongan kat KAK LINDA, SEH, PIKA, HUDA & KASIM as oral presenter...*pas ni turn aku plk kat PWTC wehhh...adoiyai~

Korang saksikan lah sikit pic sepanjang hari ke-2 conference...


Patik bersama POSTER beliau...hehehehe

JIJAH bersama patik punya POSTER..

JIJAH punya..

JIJAH bersama POSTER nye...


Zoom in......




POSTER Ahmad Fauzi Aryaan..

POSTER JIJAH..

Azizah,A. et al. (2010)..


Bg patik conference cm ni mmg sangat membantu untuk memberi input baru kat resercher bru cm patik & kerabat..selain dpt info baru, moment ini bole diabadikan untuk kenangan ms depan..kan kan kan....hehehehe....*selonok nye...

Nampaknye ni je la crita patik untuk kali ni..

Ketemu lg dilain masa..

Babai...


You Might Also Like

0 komen