::Penantian::

Monday, October 11, 2010

Salam dan selamat pagi semua..

Just short entry untuk pagi ni dari LAB UiTM shah alam..

Tengok je entry ni mmg la patik sgt2 tak sangka cz pgi td time patik smpai je lab ni patik dh terima call dri BENDAHARI UiTM yg mengatakan bajet patik ke JOGJAKARTA telah DILULUSKAN..agaknye ni mmg rezeki patik untuk bercuti jugak kot & ala-ala cm reward untuk patik lepas bekerja 24/7..patik akn kesana hari RABU (13 OKTOBER 2010) ni insyaallah...tp menjadi problem nye conference ni akn bertindih yg under IKM on ari selasa ni...

Semua ni patik ibarat kan bagai "bulan jatuh keriba"..

Kawan-kawan pon byk bg sokongan soh p INDON tu..la ni patik cm dalam dilema either nk p ke tak..



Ni la jemputan yg patik terima untuk kesana..


So la ni patik sedang kelam kabut nk setle tiket, pasport, tempat tinggal segala..hop sume IMPIAN patik untuk ke sana dimakbulkan...

Doa kan patik sihat untuk setle kan sume ni...

So apaan sih...ketemu di laen masa okey..

Daaaa....


p/s: laporan terbaru..esok (SELASA) patik akan ke PWTC untuk 1 conference dan lusa (RABU) nya patik akan fly ke JOGJAKARTA adalah TAK MENJADI !!! SEKIAN..



You Might Also Like

9 komen

  1. FAIRUZ:
    ni pon x tau jd ke x lg nk p ni..heheheh..

    ReplyDelete
  2. gud adik...sapu je kedua2nya...saya sgt jeles okies...sgt berharap akan dapat ke oversea jugak utk menghadiri segala conference....all da best esok!

    ReplyDelete
  3. gud luck la bro!!!buat yang terbaek orait..

    ReplyDelete
  4. i noe u can do it very well..very proud to be ur fren..im very support u go conference etc..becoz i waiting something from u..hehe..especially from Indon..

    xsabar tunggu buah tangan lagi..hehe

    nyway gudluck for tomorrow and day after tomorrow and after that and after that and after and after

    ReplyDelete
  5. selonoknyaaaa.... sihat2 la ek.. nnt bila sihat leh la beli ole ole utk shin~

    ngee~

    ReplyDelete
  6. TO ALL OF YOU:

    SAYA TAK JD P INDON ATAS SEBB YANG TAK DAPT DIELAK KAN...SEKIAN...

    ReplyDelete
  7. gud luck pwtc
    indon ko sembang ngan pak agus jer la
    sob sob
    takpe next kite reramai g sesama jalan2 jer okey

    ReplyDelete
  8. alalala...y?????takpe nnt kte gusip2ping....viel gluck okay....

    ReplyDelete