::Sabaq Naaaaaaa..::

Thursday, October 07, 2010

Salam dan selamat pgi lg kot...

Just short entry sekembali dri KUALA TERENGGANU...

Fuuuhhh slamat dh smpai kat umah a.k.a RED ROOM patik lepas malam semalam patik dan kerabat sampai kat UiTM dlm koi 11pm...sempat gak la patik menumpang tidoq umah lab mate patik DANIAL..*TQ hencek DANIAL yg sudi menumpangkan patik kat umah dia semlman...klu x tido bwh jematan tamparuli la patik gamaknye...hehehhe..

Now nk kemas2 jap segala tok nenek bju kotoq sume lempar dlm mesin then nk stat keje untuk conference TERBARU yang akan patik join next week...*hambek ko next week de confrence under IKM ok....ni bru hegeh-hegeh nk buat slide & paper sgala...korang mampu cm patik wat keja last minit ni???? tak kaaaaaannnn....hehehhe~~

Akceli byk cite sepanjang kat TERENGGANU yg tgh Q untuk publish..korang tunggu je la yeeee...akan mucul entry skali 18 kluar ok...*tipuuuuu~~

Jumpa lg yeee....

Tata titi tutu~~


You Might Also Like

7 komen

  1. tahniahh...
    dapat menang poster cantikkkk....

    ReplyDelete
  2. hurm.. hurmmm... nak ckp ni... meh dkt skit.. nak bisik!!
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .



    ''psst...apa ole ole dari t'ganu ek??''

    ngee~

    ReplyDelete
  3. APIS:
    heeeppp....nme tau??

    *maluuuu~~

    im shin:
    hehhee...ade gak la ckit..tp cm tah pape je ole2 nye..x sempat laaa nk b byk2 cz rushing..

    p/s:jom ganu nk????

    ReplyDelete
  4. cepat transfer picts kiter...bg apis jeles =)

    ReplyDelete
  5. linda:
    jap kak..pic yg beriban ni nk kne edit & ditaois secara berperingkat sblum di upolad yee..tgu sat naaaa

    ReplyDelete
  6. im shin:
    jom2..lme nye x p pulau2 ni...bole nk rs ala2 hawaii...hehehehe

    ReplyDelete