::Selamat Tinggal Segalanya::

Friday, October 08, 2010

Salam semua..

Berjumpa lg bersama Ahmad Fauzi Aryaan dlm dunia maya beliau yakni .:DUNIA PATIK:. ....

Pe la yg patik nk merepek ek under tajuk yg cm tak bole blah je kan...*jgn nk muntah belahak ok...

OOOO yeeee...ni patik JANJI crite yg TERAKHIR kat TERENGGANU ok..pas ni korang tak yah la nak muntak ijau ke, merah ke, warna warni ke ok..pas ni dah habis...hehehehehe~~

Kisah kali ni patik bawakan cerita yg berunsur hari-hari trakhir patik kat negeri orang...sob sob sob...ni nk bercite ni pon dh 4,5 helai tisu patik dok lap mate ni...*tipuuuuuuuu..

Besa la kan klu p mne2 tempat orang sure la nk beli ole-ole untuk fmily, kwn sume kan..so tempat yg paling idael mmg la PASAR PAYANG..adus mmg besar pasar ni..menda yg patik sgt2 berkenan ialah batik tangan terengganu..sangat2 santek...arga pon mmg santek gak...tak pe la orang berduit mmg layak la mmbelinye..tak pe patik dh simpan angan-angan akan mai cni nk borong batik tangan ganu...even mahal tp sgt2 berbaloi-baloi...

Ni de la pic berjimba km kat area PASAR PAYANG...enjoy the pic hokey!!!!


KAK JIJAH & KAK LIN..

Dunia baju bersama patik & KAK LINDA..

Mau beli-beli gamaknye..

Patik, KAK MAS & HUDA

"Kak kropok ni bungkus semua tau..."

Since ms sgt2 mencemburui patik serta deligasi, maka km pon plan untuk tros bergerak pulang ke shah alam..tp dlm perjalanan kakak ku, KAK LINDA telah memplan untuk melihat penyu menetas...dalam hati patik sgt seronok coz tak pernah tgk penyu LIVE...

So ni la pic km ms tgk penyu kat area RANTAU ABANG..


Entrence tempat penetasan penyu RANTAU ABANG..

KAK MAS, KAK LIN, KAK JIJAH & KAK LINDA...*tetibe terasa mude sikit...hehehe

Miss informasi kate nye...hehehehe...

Nice shoot..sungguh tragis..TQ KAK LINDA...sob sob sob..

DR.ZAINI bersama patik & deligasi...

Berenang-renang ketepian..

Perhati dengan penuh GHAIRAH...hehehehe

Sangat tomey mereka ini..

Bersama KAK MAS...selonok kn kak pegang menda alah ni..

Cam nk picik je hanak penyu ni...1st time ni pegang...

Khusyuk mendengar ceramah...

Hanak-hanak punyu sgt tomey~~


Lepas semua ni patik tros pulang ke SHAH ALAM...babai TERENGGANU hello SHAH ALAM...sob sob sob..

Naaaahhhh..amacm????berjimba tak patik bersama kaum kerabat???tringat sume ni cm nk p ganu lg je pas ni...RINDU sama KAMU SANG PENYU...

Naaahhhh...korang if teringin mai sila la ye...

Jumpa lg ye teman-teman...

Tata titi tutu....





You Might Also Like

4 komen

  1. sebelum g terengganu ko kene blaja bahasa ganu la...
    mu pahang dok???
    mu dok pahang, aku tampa kek g laju2...
    haha...leh la kieter g pasa payang sesame beli baju hok chantek2 nung.... dapat hok muroh senyung sampa telingerr

    ReplyDelete
  2. gape mung dok ckp ngn aku???aku dok pahang la diornag ckp...hehehe...jom pas ni p ganu lg jom..

    ReplyDelete