::Serius Tak Bertenang Lagi::

Wednesday, October 20, 2010

Salam guys..

Dup dap dup dap dup dap...

neno neno neno neno neno..*panggil ambulance, polis & bomba..



Nampak tak ank-anak..


Tajuk yg cm tak boleh belah je time2 cm ni..patik bukan pe tetibe dpt 1 email dri SUPERVISOR patik a.k.a mem besar patik..korang nk tau patik & kawan-kawan dipanggil untuk mengadap.. *gile ala-ala nk jmpa sultan tuuu.. tp memang pon seram ya hamat..

Besa la klu dh ujung2 sem ni PROGRESS REPORT sure akan mmbuatkan km sume cm tak senang duduk, baju tak cukup kaen, pinggan nmpk kosong..*gile ko perumpamaan..hehehe..

OK berbalik pd cite td..so progress report kali ni mmg cm HAVOC kot..mklom la dlm ramai2 ni de la 3,4 orang yg sinior termasok la patik ni haaa..so progress sure la dh tahap meletop cam nk KONVO esok kan..hehehe..

Now cm gile la nk pikir cm ne la nk nunggu tarikh yg amat sakit setiap semester..hehehe..

Ready ngn slide segala ok..pas ni bole grade!!!!hehehehe~~

Jumpa lagi k..Babai..


You Might Also Like

6 komen

  1. masa join chan dulu benda2 ni la yang aku paling tak suke. owh pojie kau memang gagah meneruskan semua ni!!!

    ReplyDelete
  2. yatre:
    aku TERPAKSA yat oiii...demi mencari sesuap nsi kne gak la join pe kate org2 atas...sob sob sob...

    ReplyDelete
  3. all the best pojie ;) xpe..sakit2 dulu..lompat horay2 gembira kendian..hehe

    ReplyDelete
  4. erina:
    TQ ririn...tp ni mmg sakit dh ririn..sob sob sob..yea yea internt dh ok..

    ReplyDelete
  5. hoho.. gd luck yer.. moga berjaya =)

    ReplyDelete