::Siaran TERGENDALA::

Friday, October 29, 2010

Salam semua..

Just short entry..

Ahmad Fauzi Aryaan korang sedang berada diluar kawasan coverage maya...sila tinggal kan pesanan anda selepas bunyi kentut beliau....trrruuuuuuutttt.. *tipuuu..

Akceli since entry ni muncul patik sedang dalam perjalanan menuju 1 harapan, 1 tujuan, 1 destinasi merubah impian menjadi realiti..ceeewaahhh~~ bukan realiti ape benarnye..patik dan beberapa kerabat laen akan berada kat TAMAN NEGARA selama beberapa hari untuk membantu kwan patik amek smple beliau untuk tujuan eksperimen dan skali gus patik nk rest jap amek angen jauh ckit dri sibuk lab & kota...hehehe..so tak de la blog2 ni dan jgak tak de la sgala menda2 lagha *qolqolah tebal kat tekak ckit..

Kalian doakan patik serta kerabat selamat pergi dan pulang yeee...sure patik rindu alam maya patik ni...sob sob sob... .:DUNIA PATIK:. kamu jg diri yee...lapa cri makn sndiri ye...patik tak bole nk sara kamu tok beberapa hari ni...*lempang mau...hehehehe

Nanti blik dri trip ni muntah belahak ijau la korang dok benci tgk entry patik kan dok crite TAMAN NEGARA jee...hehehe...*balas dendam laaa..

Ok laaa..jumpa lg dilaen siaran..

Babai..tata titi tutu~~



You Might Also Like

10 komen

  1. yeahhh akhir nya aku orang 1st yg mengomen ko nye entri.....gi taman negara??pe keje kat sne???

    ReplyDelete
  2. apa yg dpt dibuat dlm utan tu??
    hehehe

    ReplyDelete
  3. pasnih cer psl ijau lak la haha..

    ReplyDelete
  4. taman negara? last pergi ke sna when i was on standard 3.. lol;D long long time ago.. waktu taman negara mula2 dimajukan.. hihi.

    ReplyDelete
  5. Babai! HAHA jgn lupa balik auw.

    ReplyDelete
  6. fiq:
    suke la kan ko orang 1st...fuuhhh penat nye bru blk..

    ReplyDelete
  7. mye:
    ade keja la..amek sample kat cna..2 yg kne betapa...tgu ye ade entry nti..

    ReplyDelete
  8. zoey:
    ala-ala tema cintai bumi kite la kot..hehehe..

    ReplyDelete
  9. fifiey:
    taman negara mmg tempat untuk cri ketenangan...lalallaa~~

    ReplyDelete
  10. tqa:
    dh sampai umah tok cek blog sgala ni..hehehe..

    ReplyDelete