::Taubat Hilang Arah Weh::

Thursday, October 21, 2010

Salam semua..

Jeng jeng jeng.....Ahmad Fauzi Aryaan korang mai lg dlm alam maya beliau untuk menghilangkan keTENSIONan beliau yg dh cam tahap kuda kepang jee ni..

Just short story untuk ilangkan tensi ini patik nk habaq mai kat korang yg patik sedang mengalami sindrom down pale otak ni jap...cm jadi senak je..ntah laaa dh rs tak de arah dh la ni..mood cm tak de je laa.. patik dh penat la untuk menjalani hari mendatang..tak tau laa mane la ilang mood patik la ni..dah la nk kne prepare slide yg cm dh jemu la weh....tp nk buat cm ne ikot kan je laa demi mendaptkan segulung master..

Bila pikir cm nk STOP sume ni..tp cam tak bole laaa pas dekat 2 tahun patik bergelumang ngn sume ni..klu dipikirkan mmg mcm2 patik dh rs..tipu la rs klu wat master ni tak kne sume menda cm patik ni..sedih, down, moody sume sure orang yg merasa akan mengetahuinye..cm tu la yg patik alami la ni...*sob sob sob..

So la ni..dengan duduk ala-ala bertafakur a.k.a meditasi patik nk sedut sume aura HEBAT kat luar ni supya lekas msok dlm badan patik...."wahai AURA HEBAT kat luar ni..mai la mai la dekat Ahmad Fauzi Aryaan...kembalikan MOOD beliau.." *bole plk cm tu ek??hehehehe...

Ok la tu je la royanan patik tok arini jap..*kate short entry..hampagas betoi..

Jumpa lg..Babai~~


You Might Also Like

8 komen

  1. aku kalau down aku pun bermeditasi menyedut...sedut segala yang boleh dalam tenet..movie,video,lagu semua aku sedut

    ReplyDelete
  2. hentak belipat:
    hahaha...suke nye cara sedutan ko weh...aku pon nk ikot la teknik sedutan cm ko tu...hehehe...

    ReplyDelete
  3. hahahaha..penangan study..mcm2..

    http://danieldeadie.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. ilang mana laa mood encik Ahmad Fauzi Aryaan itu yer...
    [ panjangnya nama ]

    Semoga lepas habis melakukan proses menyedut tu mood kembali normal laa yer

    ReplyDelete
  5. adie:
    x la study mne pon..sedut ilmu kate nye...

    ReplyDelete
  6. cik nor:
    alaaa..bole je nk short form kn mne kte 2 jd A.F.A..hehehe..

    xtau la mne ilang nye..ni dok cb menyedut la ni..hehehe...

    ReplyDelete