::Ade ONG!!! ::

Friday, November 12, 2010

Salam JUMAAT semua...

Neno neno neno...Ahmad Fauzi Aryaan korang mai dgn SHORT entry before beliau nk pulang ke pangkuan keluarga TERCHENTA..

Opppoocoot !!!! patik terkejut follower patik dh jd 123 orang hanya dlm ms 3bulan selepas kembali aktif...nombor yg cun, santek MELETOP!!!! jujur patik ckp TERIMA KASIH pd yg jd follower patik..ini bermakna patik mula diterima dalam alam maya ni...

Setengah orang tak kisah dengan follower2 ni..tp bg patik, patik amat2 hargai orang yg follow patik..korang la tulang belakang patik yg membuatkan patik kuat untuk terus dlm dunia BLOGGING ni..TQ guys!!!!!


Oo yeee..TQ gak kat kawan patik yg 'mencucuk' patik supaya terus berblogging ni.."TQ apis , kak linda...klu korang tak cucuk patik dlu, patik tak la segigih ni berblog...TQ fren"

Kepada SEMUA yg menyokong .:DUNIA PATIK:. TERIMA KASIH daun keladi..rajin2 la mai baca lagi yeee...

Jumpa lg...Tata~~


You Might Also Like

11 komen

  1. Wah Tahniah PATIK..
    Lepas nie boleh belanja kiterg hehe....:p

    ReplyDelete
  2. apezs shah:
    alaa...blanje ek???kte bru je nk naik slow2 ni..

    kmu laen laaa..dh tebabom!!!!

    ReplyDelete
  3. menarik...kami akan trus jadi back bone...bahahaha

    ReplyDelete
  4. man yusoef:
    TQ..sokongna amat lah diperlukan..

    ReplyDelete
  5. ::FAIZ FARISH::
    cuba menjadi sehebat kmu la faiz...heheh

    ReplyDelete
  6. congrate!!
    hidup dunia patik!!..
    hahahaha..
    eik xda hdiah kew??
    hehee

    ReplyDelete
  7. cayalah!!! teruskaN menulis sambil kami hamba sahaya membaca ajer:)

    ReplyDelete
  8. TAHNIAH!! KEEP ON BLOGGING YE..

    Latest Entry:
    http://danieldeadie.blogspot.com/2010/11/search-begins.html

    ReplyDelete
  9. haha...
    nanti aku bg adiah pacat kat ko...
    mesti ko gumbira gak...
    weee

    ReplyDelete