::Award oh Award::

Sunday, November 21, 2010

Salam semua..

Entry mlm ni patik nk kne wat la ala2 cm "homework" before nk tido gamaknye..ni Ahmad Fauzi Aryaan korang dah diberi award oleh kwn blogger beliau Apesz Slamber...TQ ye Apesz...akan patik lunas kan tanggung jawab yg anda berikan..kire cube jaye la ek...hehehee~~


1) Apez Slamber dimata kalian :
Hmm...sush nye soklan ni..cm nk SPM sok je rs..hehehe
Bg patik ni beliau ni mmg frenly tak kire dlm FB o every entry yg patik post..kire cm supportive gile la beliau ni..

2) Nama blog saya dan kenapa diletakkan nama ini :
Nama blog ni patik pilih .:DUNIA PATIK:. ..sebb nye?? sbb nye patik ni hanya lah seorang rakyat biasa..tiada darah keturunan raja..*menjawab tak soklan???

3) Nama URL patik dan datang mana idea utk URL blog patik :
http://ahmadfauzi-ahmadfauzi.blogspot.com/ mane dpt idea??? of cos la ni dri nme patik AHMAD FAUZI..

4) Apakah kaedah yang ditulis dalam blog patik :
Kaedah???ikot kate hati je...takde menda petua pon or pantang larang untuk menghasilkan sebuah entry..hentam saja labuuu~~

5) Apakah perasaan patik bile melihat blog orang lain cantek but its not me :
Wooo..perasaan???jgn ditanya..kompom jawapn nye "SAYA SGT JALES"..cmne la depa ni bole wat se cantek tu..nk mintak ajar je rs...

6) Bilakah blog patik diwujudkan :
.:DUNIA PATIK:. ni muncul 23 september 2008..tp lme gile tak aktif sehingga seorang kawan bersuara menyuruh patik kembali aktif..so dlm september 2010 patik kembali aktif..dan now..INI LAH PATIK!!!

7) Siapakah orang yang pertama menjadi followers patik :
Org pertama???adoiyaiii jenuh la nk menyelak diari lme kann..lupe laaaa...heheheh

8) Sila tag 5 org lain untk menerima anugerah dan pas kan syarat syarat ini :



Pada korang yang ditag, sebelum mengambil AWARD sila buat entri dan jawab soalan-soalan seperti patik jawab. Selesai jawab sila LINK kan semula ke sini yea. selamat mencuba.!!


Jumpa lg dilaen entry yee..

Babai~~

You Might Also Like

11 komen

  1. baru nak bg award ni kat kau.ahah

    ReplyDelete
  2. Patik terima kasih sudi ambil...

    Dan patik nak saya bantu mcmane tu ye? Patik ada comment tg entri saya yang baru tu... tlg mcmane?

    ReplyDelete
  3. fairuz:
    bagi je laaa..aku akan terima & hargai nye..heheh

    ReplyDelete
  4. TAHNIAH!!


    Latest Entry:
    http://danieldeadie.blogspot.com/2010/11/rindu-sangat.html

    ReplyDelete
  5. pojia colgate ye..and thank sgt2 aku dpt award..huhuuu~

    ReplyDelete
  6. Fiq Fikri:
    xde hal la kiki...pas ni de lg bole la bg2 kt mmber2 kannnn...

    ReplyDelete
  7. hahaha...thanks for d award...will update k !!

    ReplyDelete