Bila LELAKI menangis !!!

Tuesday, November 23, 2010

Salam semua...




Entry kali ni patik nk bercerita tentang MENANGIS?? patik yakin korang sure penah nangis kannn..tp penah tak kornag tgk insan bernama LELAKI MENANGIS???klu LELAKI menangis ni sure la sbb CINTA..'CINTA ko mmg suke buat insan bernama LELAKI ni MENANGIS kan'...

Ni patik nk bercerita..salah ke LELAKI menangis???beliau juga manusia yg punya hati dan perasaan kan???patik rs tak de salah kan bila LELAKI menangis..LELAKI bila beliau menangis ni sure ade menda yg mengganggu dan kire nye beliau tak bole nk handle..

Berbalik cerita LELAKI MENANGIS ni..patik ade sorang kawan LELAKI..beliau ni mmg best fren patik..so pd suatu hari beliau telah mengajak patik untuk teman kan beliau kat area STADIUM SHAH ALAM..patik ingt kan jz nk lepak2 amek angin malam..rupe nye beliau rs itu la time yg ssuai beliau nk bercerita kisah sedih beliau kat patik..so patik as usual menjadi pendengar setia yg tak berbayar untuk dengar cerita beliau..

CINTA !!!! itu la sbb beliau MENANGIS...beliau menceritakan yg beliau telah direjek setelah beliau bersama ngn couple nye since 2 tahun...bila ditanya kenapa..jawapan nye sbb beliau dh tawar hati dengan kawan patik ni..gile la kan couple dh 2 tahun tetibe break sbb TAWAR HATI..helooo ko ckp je ko dh de org laen sudah..abis crite..nk ckp TAWAR HATI segala kan budak...*kesian kawan patik ni...

so menda terbaik ialah MENANGIS!!!! bg patik tu la terapi PALING BEST bile sseorang tu berada dlm keadaan tak tenteram..so tak salah kan LELAKI MENANGIS..

Bg patik tak de hal kan sume ni terjadi kan???hehehe..so berbalik pd persepsi sesorang tu la kan tentang LELAKI MENANGIS...bg patik its OK!!!!

Ok laaa..tu je kot entry patik kali ni...

Babai~~



You Might Also Like

16 komen

  1. Lelaki jarang menangis dan jika dia menangis kerana seorang wanita, wanita itu memang benar disayanginya:)

    quote dr entry harini..juga citer pasal lelaki:)

    tak salah menangis pun.lelaki bukan dibuat dr batu, kan:)

    ReplyDelete
  2. Apa salahnya lelaki menangis..mereka pun ada perasaan jugak..bagi can la kan?

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. faizal....ila pun dah quote kat entry awak hari ni...hahahahhah

    ReplyDelete
  5. FaizalSulaiman :
    yeszaaa...tp klu ia nye menyakitkan beter kte tinggalkan..

    *entry ktr same la plk ek...hehehe..

    ReplyDelete
  6. whitecappuccino:
    bukan bg can laaaa...mmg LELAKI BOLEH menangis gak..hehehe...

    ReplyDelete
  7. ila haron:
    heeeppp suke ek nk quote2 ni..hehehe..

    ReplyDelete
  8. lelaki menangis. sebab lelaki juga ada perasaan. hanya hati batu je x menangis

    ReplyDelete
  9. Aku Tak Tahu kenapa Masa Aku Rasa Nak nangis Aku tahan.....Sampai Aku tutup Mulut. Aku Buat Senyum Manis. Aku Ketawa... Ntahla, Susah nak Cakap. Aku Cuma Nak Jd Tabah....

    ReplyDelete
  10. betul.
    terapi terbaek adalah menangis.
    dan tak salah kalau lelaki menangis.
    it just a normal thing.
    =)

    ReplyDelete
  11. nangis..nangis..baik utk emosi..gua main balun je tuh..hakhak

    ReplyDelete
  12. lelaki yg menangis sebenrnya lbh kuat dr lelaki yg x pernah menitiskn air mata..
    kerana lelaki yg menangis ini terbukti mempunyai hati n perasaan..


    Latest Entry:
    http://danieldeadie.blogspot.com/2010/11/we-should-be-thankful.html

    ReplyDelete
  13. haha. kalao laki nangis, buruk kan rupenye.. muahaha. sempat mengutuk di situ. tapi tula, lelaki akn menangis bila dy rase sngt2 sedih kan. biasenye msti mslah yg rumit n teruk.

    ReplyDelete
  14. heheh..gua hati cekal. takde nangis nangis nih :P

    ReplyDelete
  15. tak salah pun lelaki menangis..tp jangan over la..benda2 kecik pun nak nangis

    ReplyDelete
  16. "gile la kan couple dh 2 tahun tetibe break sbb TAWAR HATI..helooo ko ckp je ko dh de org laen sudah" kata en patik.

    ader je org tawar hati tanpa ader org ketiga...sbb dia pendam lama2 sampai meletop pastu terus tawar hati...

    ReplyDelete