::Blog Pilihan::

Monday, November 15, 2010

Salam semua..

Kembali bersama Ahmad Fauzi Aryaan korang untuk entry beliau yg dh malam sikit ni..

Entry kali ni patik nk ckap ckit psal mmber blogger patik ni..beliau ni bg patik sgt2 kreatif untuk menjadikan beliau seorang yg unik...unik interm of penulisan beliau..baru2 ni patik de la jengah blog beliau dan lihat 15 projek yg akan beliau lakukan...bg patik jujur jrang2 orang nk buat cm beliau ni..

Dan yg terbaru projek ke-5 beliau ni bertajuk MY FOLLOWER (GENTLEMAN)..see unik betoi beliau mencipta projek cm ni..yg BESTEST nye blog .:DUNIA PATIK:. telah tersenarai dlm blog beliau....patik sgt suke!!!!!!



Neway TQ QARL sbb memilih blog patik termasuk dlm senarai blog pilihan sekaligus mempromosikan blog patik ni kat blog kmu..kmu BESH!!!!

Nampak nye tu je la entry patik kali ni..

Jumpa lg yee..babai~~

You Might Also Like

9 komen

  1. patik singgah kat sane plak! ngee~

    ReplyDelete
  2. patik singgah kat sane plak! ngee~

    ReplyDelete
  3. TAHNIAH QARL!

    utk daniel adie xde ke??


    :p

    latest entry:
    http://danieldeadie.blogspot.com/2010/11/what-do-you-think.html

    ReplyDelete
  4. patik..beta juga antara yg tercalon..
    sngat bertuah..:)

    ReplyDelete
  5. thanks

    tu salah satu cara hargai followers.

    u r lucky kot

    hehe

    random je tu pilih.. hehe

    ReplyDelete
  6. Tahniah, Sudah Femes.. nak sain...

    ReplyDelete
  7. chentaMAYA:
    Jap lg patik jenjalan yee..

    AdiE:
    TQ kat QARL..

    Amir Naufal:
    aku pon SYOK gile..

    ReplyDelete
  8. Qarl:
    yg rendom 2 yg cm beruntung tu..bukn senang kan..

    neway TQ...

    ReplyDelete
  9. ::FAIZ FARISH::
    ko nk sain kat ne??sume bole...

    ReplyDelete