Bole Gila Ni...

Monday, November 29, 2010

Salam semua..




Weeehhh Ahmad Fauzi Aryaan korang ni bole naik GILA, STRESS weh bila ditinggalkan sndiri...tp tak la smpai rupe uncle tu dress up dok jual paper smbil boh tepung gomak kat muke ye adek2, akak2, abg2 yeee..hahahaha~~

FYI seperti biasa bersempena dengan ala-ala hari blues ISNIN ni, patik mmg la beriye2 mai lab..kdg2 patik mai ni pon jz nk isi ms lapang smbil wat keja lab patik..dripd dok umah tak de wat pe so mai lab skadar borak2, gelak2 pon patik tak kisah dah...kire untuk kePUASan NASFU hati ni...tp since mmber lab patik tak mai makin meroyan la patik rs..nk borak ngn sape??nk ngusik sape ni???nk mkn ngn sape ni????adoiyai....rs mau kepangkal jalan je rs...

Bila pikir kan smula kang kat umah kompom patik tak wat pe..dri dok bc journal SCIENCE DIRECT sgala ..ianye akan bertukar mnjadi TIDO, FB, BLOG dan segala yg berunsur TUBE je la gamaknye...heheehe...*tak kire mau pulang gak jap lg sblom lab ni akan jd bengkel motor okey!!!!

Pakcik DANIAL , kak FAFAU, kak DINI dan sume bdk lab mne la korang p???? smapi ati korang tinggal kan patik sorang cm ni kat lab kan...MODE: patik jd risau tak bole dok sorg2 ni...

new info:
acik DANIAL bru saja memberitahu patik yang ayah angkat beliau yg pernah menjaga beliau ms zaman skolah satu ketika dulu telah kembali kerahmtullah...smoga roh nye dicucuri rahmat ALLAH s.w.t hendaknye..AMIN~~

*takziah & take care dri .:DUNIA PATIK:. untuk ko cik...


Sekian untuk kali ni...

Babai~~


You Might Also Like

13 komen

  1. mati itu janji Allah yang pasti. Kita pon kena bersedia

    ReplyDelete
  2. Huhuhu....jomla makan nga aku..

    weyhhh, aku kena jaga booth kat MAHA petang nie. Booth UPMnya. Silala datang melawat aku..hikhikhik
    :)

    ReplyDelete
  3. noname:
    alaaaa..cm nk p laaa..tingin nk p weh...

    ReplyDelete
  4. al-fatihah dan salam takziah untuk beliau..

    ReplyDelete