::Cabaran Bermula::

Tuesday, November 02, 2010

Salam semua..

Haaaa...ni Ahmad Fauzi Aryaan korang mai lg untuk entry beliau kali ni..

Ni patik dok patik cm apal2 step untuk menari tetibe kawan patik dok msg patik..

"Ahmad Fauzi Aryaan..ko dpt msg dri DR psal bla bla bla bla..."

Then patik pon tgk la email pe la yg dimksudkan kwan patik td..sedang selak2 email yg ade patik terkezut la ckit email dri DR patik..really fresh email ni patik bru tgk tros patik nk share ngn korang sume..ni la menda nye..


Are you ready Ahmad Fauzi Aryaan????

Patik lately ni cm bizi ckit ngn komitmen segala..ngn preparation nk dinner lg..kau gile patik dok berjoget sakan naa..korang tgu la entry untuk citer dinner tu nnti..tema nye cm kureng je bg patik tp terpaksa layan kn je la..nk tgk kreativiti student kate bdk2 committee ni..wateva laaa ek..

Mau tak terkejutnye ok..DR patik nk sume report ala-ala cm pre-thesis laa..sume include intro, data smpai conclusion segala..ms yg diberi 2 weeks..maksudnye sebelum RAYA HAJI..hambek kau de keja bru patik dpt..tp tak pe gak ni sume cm preparation patik untuk sediakan real thesis untuk patik tamat kan MASTER patik pertengahan taun depan..AMIN~~

Kawan-kawan doakan patik ye so dat bole hadapi sume ni..korang je la supporter patik..

Nmpak nye tu je la kot entry patik kali ni..jumpa lg yeee..

Babai..tata titi tutu~~

You Might Also Like

7 komen

  1. dh nak abes master? BESTNYE!
    baru nak tamatkn degree...
    papepon, BEST OF LUCK!

    ~ DanieL AdiE ~

    ReplyDelete
  2. goodluck der! aku lambat lagi nak abes degree.waaa.. tak tahan dgn final project setiap subject! 2thn lg baru abes T_T

    ReplyDelete
  3. adie:
    TQ ye adie..kmu pon bole je pas ni..ade rezki x kmane pya..

    ReplyDelete
  4. fairuz:
    haaa...ko abis kan je la dgree leklok ye..aku pas ni ckop la kot..dh penat wooo~~

    ReplyDelete
  5. good luck!!
    bestnye nk dpt master nati blh r celebrate sma2..
    hahahaha :)

    ReplyDelete