::Cerakah Adventure Time::

Friday, November 19, 2010

Salam semua..

Ahmad Fauzi Aryaan korang mai lg untuk edisi JUMMAT yg mulia ni..akceli crite ni agak lme laaa...just patik nk share la kat cni serba ckit psal program cycling yg km geng leb buat kat BUKIT CERAKAH...gile laa..ni 1st time patik maen cycling kat cni..slalu naek bas je..tau2 smpai je tmpat yg nk dituju..abis cite kan..hehehe...program ni akceli saje je nk spend time weknd sesame geng..besa nye weknd msing2 ngn agenda sndiri o paling busuk balik umah pd sape2 yg umah dekat..*ehem ehem aku la tuuu~~

Program ni disertai oleh Ahmad Fauzi Aryaan a.k.a PATIK, DANIAL, ILANE, HUDA, HAFEZ & KASEM..even kami ber6 je yg join tp seronok nye cm p 60 orang..*gile hiperbola nye aku..hehehehe

Bg patik BUKIT CERAKAH la ni ade perubahan dh sikit..agak terbela..signbord yg besh, pokok2 yg dh terbela dan byk lg la perubahan kat cna..kire mesra pelancong la gamaknye..nk compare kan dulu..ya rabbi..sgt2 cm tempat jin maen kejar2 duduk ok..mmg tak bole belah je nk tgk..

So patik maleh nk cite panjang2..korang tgk je la pic yg sempat dicapture sepanjang acara cycling kat BUKIT CERAKAH tu...


Bermula edisi CERAKAH ADVENTURE..

Patik & kwn gaduh kat lab acik DANIAL..

Kami ahli LAB muda...hehehehe..

1,2,3..kunci~~

Sebelom msok kne MAKAN dulu..korang bole???hahaha~~

Tgk je la air yg dihangkut oleh kami..sedapnye~~

Menunggu itu satu penyeksaan..adoiyai~~



Que untuk beli tiket..tiket masuk hanya berharga RM3...so mai laaa~~

Yeszaaa..km dh de tiket !!!!

Ni dok Q nk amek basikal plk..

Pondok basikal..gile suweet nye sign dia...

AMARAN !!!!

Kadar sewaan kat cni..

Pas amek basikal kne la cek condition dia dlu sbelom nk naik kan~~

Tgk laaaa..gile pya ramai dok orang mai nk cycling kaaann~~

Ni la basikal kami~~

HAFEZ ngn beg nye..tomey kan kan kan..heheheh~~


Kami dengan basikal memasing..

Jalan time...

Berdua lebih baik..tak gitu????hehehehe..*sori cik..


Kan dh ckp..signbord kat cni dh byk perubahan..SANGAT SANTEK!!!



Then km sempat la naek smpai ke empangan kat atas tuu..adoiyai mmg hazab ok nk smapi kat atas nuuunn..lenguh kaki..last2 basikal km tolak je..ponek pakcik ok!!! sampai kat ats tu..mmg best..santek view dia..ikan2 dia pon byk..siap bole bg mkn kat ikan yg depa bela lg ok..yg penting FREE!!!! so korang saksikan la plk version ni yeee.. *if tak de caption korang reka ayat sndiri la yee..hehehe..

Antara BUNGA yg join..ILINE & HUDA..





Kami ber6..cukup corum..*betoi ke aku eja ni??sebaaat jee..


Suweeet seh pic ni..*credit to HAFEZ too..




Ehem ehem....


Pic yg SANGAT santek..
*credit to HAFEZ yg men'centre'kan pic ni smpai jd cm ni...sgt valueable ok!!!!




Oppss lg sekali...



Konklusi nye menda alah ni mmg besh laaa..sonok weh wat menda cm ni ngn mmber2...rs lg cm close bile wat program cm ni same2..pas ni ade ke entah time cm ni nk gather2 kan..sob sob sob~~

Jumpa lg dilaen masa yee..

SALAM HARI JUMAAT utk reader .:DUNIA PATIK:. ..

Babai~~

You Might Also Like

19 komen

  1. wah bestnye... menarik sgt..
    cantiknyeeeeeeeeeeeeee!!

    ReplyDelete
  2. meh mai BUKIT CERAKAH..*promote jap..BUKIT CERAKAH sila bg royalti ok!!!!heheheh~~

    ReplyDelete
  3. lama doh tak ke sini, rasanya tahun 1995 kot

    ReplyDelete
  4. pasaipa masa kitorg pi xada camni r????

    ReplyDelete
  5. mak aih... banyak nyer pos name i...
    glemer i kalo cam gini...
    ish pojie jom g ke cerakah lagi lain kali...
    or wat xtvt berkayak ker
    gitu katenyer

    ReplyDelete
  6. ila haron:
    bukit cerakah la ni dh santek ckit la dri dlu..klu dlu jin dok mai lai lai tam plom..hehehe..

    ReplyDelete
  7. HafizMalek:
    cra untuk promosi la pis a.k.a menghargai karya mmber..if bukan karya aku aku x akui..so ni hak ko kan pis..dats y aku credit kan kt ko..heheheh..

    ReplyDelete
  8. bestnyaaa....tp..mama tak reti kayuh basikal tu..kalo basikal biasa yg ade bakul kat depan tu reti le...hik3

    ReplyDelete
  9. seronok giler...ritu masa gi bukit cerakah tak sempat pown nak buat semua ni

    ReplyDelete
  10. pojie...
    kalo aku ade kamera sesanggih tu...
    maunyer x bekarya....i like u noe..
    sape la nak bg free kat aku ni...
    rase eppy sgt kalo ade yg bg free kan... gitu katenyer

    ReplyDelete
  11. fuh.......sgt best xtvt itu...

    Latest Entry:
    http://danieldeadie.blogspot.com/2010/11/next-project.html

    ReplyDelete
  12. Ogy:
    2 beskal yg p pasar ek mama..mama kte pon p pasar slalu bwk beskal cm tu..senang kate nye..bru nmpka wanita ckit..hehehe

    ReplyDelete
  13. ::FAIZ FARISH::
    same la..patik pon lme x menujah basikal ni...sonok wooo~~

    ReplyDelete
  14. Yatre Hayati:
    ilang nikmat jap..slalu naek bas je kan...so nek beskal syoKK~~

    ReplyDelete
  15. HafizMalek:
    gituuu kan..aku pon mujo la sugerdaddy yg bela bg...hehehe..bole??? k gile kan ckp cm 2...ala ni pon kumpul ckit2 bli..hehehe

    ReplyDelete
  16. wah bestnya..
    cantik pulak tmpa2 tu..
    nak pegi r lepas nie..
    hehe

    ReplyDelete