::Cerita Kreatif::

Thursday, November 11, 2010

Salam semua..

Jeng jeng jeng Ahmad Fauzi Aryaan korang mai lg membawa perkhabaran ni..bukan perkhabaran berita patik nk kawen ke hape ye..ni blogger sinior kite BEN ASHAARI wat uji minda kat blog beliau ni..kire cm santai je laaa..




Ok laaa..patik pon as usual cube la nk merepek cr berilmu semata nk join ni..cm tak de menda so why not join jap..

Sebelum tu meh anak2 amek port...yg laki dok besila..yg femfuan meh dok bersimpuh..naaahhh bru ade ciri wanita melayu gitu...baiklah ni abang Ahmad Fauzi Aryaan korang ni nk bercerita perihal diri beliau sebagai blogger baru dlam dunia maya ni..

Bermula dengan tiada ape yg nak bercerita...beliau sambil sengeh2 cm jerang busuk semata2 untuk mengcreate cerite depan lappy beliau...dengan harapan sengehan yg beliau buat tu bole la mendapat ilham gamaknye...


Sambil sengeh tu...adoiyaii ternampak plk pagar besi yg entah bile la nk buang ni haaa..dh naik rimas dok lekat kat molot ni...bak orang kate ni la treadmark kite..orang laen de trade mark dia dan beliau juga punya treadmark "pagar besi"...hambek kau...


Sebagai blogger baru, beliau juga teringin nk mencapai kehebatan sehebat blogger2 sinior..tp bak kate orang bersusah2 dulu..bersenang2 kemudian..tak gitu?? so bermula dengan bak kate orang tu td..beliau pon terus mendayung slow2 untuk mencapai target menjadi blogger HEBAT..hehehhe~~

So untuk menjadi blogger HEBAT, kite jgn lupe la plk orang bwah tu haaa..jagn smapi menindas orang laen dengan mengkondem terok semata untuk mencapai tempat kat atas sana...klu la cm tu tak lame la dlm dunia ni..kite kat dlam dunia ni even MAYA pon tp berbudi itu lebih baik kaaaannn..betoi tak anak2??????

Atas nasihat blogger sinior yg mahu tgk blogger2 baru ni sama meningkat naik, maka tolong menolong la jalan yg paling besh untuk mencapat target blogger HEBAT!!! harus di ingat kan tolong tolong gak..tp jgn la sampi menyusahkan orang ye anak2...kite sume mnusia kan..punya hati dan perasaan...
Dan untuk menjadi blogger TERHEBAT kne la ade sifat2 "sharing is caring"....alaaaa tomey nye pepatah tu...hehehe.. mane tak nye klu tak share2 ni mne la nk sme2 naik kan..better share nikmat sementara ni ye anak2 yg dikurniakan-NYA...*tetibe cm ustat la plak...hehehe..

Naaaahhh..bile dh senang nanti, bole la nk play save orang kate...klu blogger yg baru mmg kne kerja keras la nk capai hasrat kan..

Tak kire la yg baru ke yg sinior ke, yg penting kne kerja kuat la yeee...bru bole cpai HIT yg kite nak..kalau korang lambat alamat nye menongkat dagu la yeee..tgk je la orang lain MAJU~~

Haaaa..cm tu la ye anak2 cite abang tuk kali ni...abang mintak mahap ye if telahan abang ni salah ke...yg baik jd kan ilmu yeee..

~~SEKIAN~~


So klu korang nak join gak...sila la yeee ke CERITA KREATIF:BEN ASHAARI...

Sampai bertemu lg..TATA~~

You Might Also Like

20 komen

  1. hahahah..
    pelik tp nmpak kreatif..
    huhu

    ReplyDelete
  2. mya:
    alaaa..sje je xde menda..so terjah je...hehehe..

    ReplyDelete