Chef Kecik To Be..

Monday, November 22, 2010

Salam semua..

Nak tya la klu korang kalau slalu dok umah cuti-cuti malaysia kan korang buat pe ek???hahhaa..sje je patik nk tya..korang sure la de yg jd petani, nelayan penternak kan kan kan..*tipuuu~~

Bg patik bile dah tak mai lab ke hape, patik dok umah je dan cube menjadi Chef yg terbaik la gamaknye..belajar ilmu memasak dri mama tersayang..kot2 pas ni ade orang nk sunting patik jd menantu kan dh senang....hahahaha...*gile statement kannn~~

So since patik tak g lab..time2 dh nk msok lunch time ni la msa untuk mengasah bakat menjadi cheff..hahaha..*akceli jd pengacau mama kat dapo je laaa..jadi la kan as peneman mama kat dapor tuu...

Hmmm..ni mama patik dh buat jeritan batinku ni haaa soh goreng ikan gamaknye..so patik gerak p dapor untuk cheff la yeee..

Jumpa lg..

Babai~~

You Might Also Like

14 komen

  1. ::cikjuju::◕‿◕
    Tq cik juju...ank omak mmg cm ni..hehehe..

    p/s:lme xnmpak menkomen di blog patik..mne ilang???

    ReplyDelete
  2. owh...anak mak rupanya...alalalalalala

    ReplyDelete
  3. Bagusnya anak mama nih! ada gak gunanyer bila duk rmh tu ek..bjinak2 ngan dapo tuh!

    ReplyDelete
  4. Chef kecil boleh lah jadi tukang masak hamba pandai masak tempoyak tak..

    ReplyDelete
  5. hobii saya memasakkk jugakk..bestnya masak..lagi best kalau masakan tu abes sume orang makan..haha..hati gumbiree je:D

    ReplyDelete
  6. kemas umah le..masak??huhu restoren banyak..haha

    ReplyDelete
  7. ila haron:
    musti laaaa...hehehe...ank papa gak!!!!

    ReplyDelete
  8. ::FAIZ FARISH::
    hencek nk mkn pe???patik bole masak kan..hehehe

    ReplyDelete
  9. whitecappuccino:
    sekali sekala jee...hehehe..

    ReplyDelete
  10. mahfudzah:
    yeszaa..sgt2 suke if sume org suke..heheh..

    ReplyDelete
  11. imanshah:
    eh x bole..dok ngn parents kan..so kne mkn kat umah laaa..len la dok bujang...hehee

    ReplyDelete