Cinta Pertama Ku

Tuesday, November 23, 2010

Salam semua..

Korang jgn nk muntah or gelak guling2 ye ngn entry kali ni ok..entry kali ni patik telah ditag oleh seorang teman blogger patik yg bernme CIK JUJU..entry kali ni beliau nk tau kisah CINTA pertama patik..adoiyai..jap2 nk kne selak diari tahun gajah gamaknye ni...hehehe..ok la patik cb la ye cite sikit2 pengalaman dulu2 ms mude2...*la ni pon still mude ok~~

Cerita ni berkisar time patik blajar dlu time skolah la kot..hehee...*nmpak sgat diri ini tak laku..hahaha

Kisah Bermula...

Kisah bermula bila patik rs nye 4 kot..time tu patik nk p class lukisan kejuruteraan yg mane untuk ke kelas tersebut patik mesti la melalui 1 class bdk2 bwh umur..ehhehee..so semakin lme semakin patik dpt rs kan patik sering diperhatikan pabila melalui class tersebut..mane tak nye bile lalu je class tu KOMPOM nme patik akan kedengaran..time tu sume perasaan ade ok..sonok, kembang yg nk pecah suar, malu pon ade...

Pertemuan pertama dan terakhir...

So entah bile la, ade sklai patik lalu minah tu dok panggil nme patik..so patik pon dok la bertenggek kat koridor class beliau dan km pon mule la borak2..amboiyai..mmg bdk class minah ni mmg suke ngusik ok..time km dok bertenggek kat koridor tu bdk2 ni dok ehem ehem la pe sume..adoiyai..lg la peluh jantan betina sume kuar..TIBE TIBE mai plk ustazah yg ngnajar patik..so perbualan km pon terhenti...

Rs nye lme kot patik tak nmpak beliau kat class tersebut..so sorang kwn minah ni dok jmpa patik gtau yg minah tu dh pindah skolah..so beliau ade tinggal kan 1 surat yg ucapan la kat patik..*gitu ko ade surat ucapan segala..hehe..surat tu disertakan dengan 1 hadiah yg time2 2 cm kire hebat laaa..tp bile dipikirkan smula agak sengal je kan..korang tau pe???? kerepek sebungkus hokey!!!!...PISANG lg..hahahah..

Konklusi nye...

Tiada ape yg berlaku antara kami..ini hanya lah cinta time2 skolah yg cm memain kot time tu..hehehe...So now bile lihat KEREPEK PISANG je sure patik dok senyum sendiri je...minah tu pon patik tau mne ilang nye..dh besar kot minah tu..dlu hingusan..la ni sure santek tebabom!!!!!!

Ok laaaa..cm tu la crite CINTA PERTAMA patik dolu-dolu...

So now patik nk tau la crite CINTA PERTAMA korang ni..




Hope lepas korang dh buat entry ni sila LINK smula kat entry ini so dat patik bole jengah baca...ATAU pada sape yg nk crite kan pon bole tinggalkan link anda kat patik yee..



Sekian untuk entry kali ni..SELAMAT MALAM

Babai~~

You Might Also Like

18 komen

  1. kah kah kahh. nanti pas dah abes study I buat oke. ni byk x cover lg.hahah

    ReplyDelete
  2. wah cinta kerepek pisang gitu..hahah

    ReplyDelete
  3. hahah..ntah2 ada plak minah tuh bc blog hang kang....sure berputik balik cinta kerepek pisang..heh.

    \m/>_<\m/..

    ReplyDelete
  4. lorh...nape aku jugak terpilih,td cik juj yg pilih...hampas la kowg...

    ReplyDelete
  5. kerepek pisang vs cakar ayam...lalalalal

    ReplyDelete
  6. cinta pertama usah dikenang..huhu

    ReplyDelete
  7. cinta pertama aku xleh nak lupekan sampai skunk.

    ReplyDelete
  8. fairuz:
    ok2 laaa...x memaksa pon..ikot suke yee...hehehe..

    Nur:
    kelaaasss menjahit cinta krepek pisang..hehehe..

    ReplyDelete
  9. zacky ~786~
    cam perli jeee...hehhee

    ::cikjuju::◕‿◕
    bio la cik juju...gelak beso..hahahah..

    Fiq Fikri:
    ko ni kan...2 nme nye org minat kat blog ko la org bg ko wat tu...adoiyai..

    ReplyDelete
  10. ila haron:
    hahaha...cinta cakar ayam..sanagt sedap!!!!!

    ReplyDelete
  11. E.d.Y :
    hehehe...sekali sekala xpe kot..hehehe..

    ReplyDelete
  12. hahaha...sy telak ditag ye...
    THANX!
    sy dgn bangganye akn menulis entry nie ok..


    Latest Entry:
    http://danieldeadie.blogspot.com/2010/11/we-should-be-thankful.html

    ReplyDelete
  13. i loikee kepek pisanggg,,,,,:)) hahahha, jiahhhh, bestnyee ada storyy morry firt love, fifiey takde punnn... haha.... pakwe zaman baby ada laahh, jiran sebelah umahh lahir tahun sama.. kuikuikuiii..

    fifiey datang ziarah ni tauuu..btw, masih jumpa takk awekkk pertama tuu?

    ReplyDelete
  14. AdiE:
    buat tau...t gtau patik..patik pon nk tau crite korang...hehehe..

    ReplyDelete
  15. FIFIEY LYCHEE MARATION:
    lawak la fiy ni...hehehe...bole la tu..2 nme nye pon 1st love..hahaha..

    ReplyDelete
  16. DH JLNKN TGGJWB..
    silela bace...
    MALU2!

    http://danieldeadie.blogspot.com/2010/11/kene-tag-oleh-afa.html

    ReplyDelete
  17. cinta pertama..cinta yang indah,hak3!! dah ade entry nih kat blog kot..klu sudi..jengahlah yer patik :)

    ReplyDelete